Diskuse s wikipedistou:Ruard

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítam srdečně v české Wikipedii. Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Chci Vás však poprosit o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak článek bude vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty stránkou nejdůležitější, zobrazují se tam veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změny i historie článku zbytečně znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, tak vyplňte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň také dáváte najevo, že další změny v nejbližší době neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout a opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc. --Luděk 20:22, 7. 6. 2006 (UTC)

Pletení, Vyšívání a další[editovat zdroj]

Díky za přispívání do Wikipedie a zároveň chci poprosit o to, než začneš psát nějaký článek, podívej se prosím, jestli se dané téma již na Wikipedii nevyskytuje. Např. Tebou založené články Pletení, Vyšívání apod. (nejspíš již smazané) jsou vytažené věty z článku Ruční práce. Hesla takového obsahu nemá smysl zakládat. Ušetříš práci sobě i správcům. Díky za pochopení. --Lukyn.v 13:58, 8. 6. 2006 (UTC)

Ahoj Nedělám si ideály o tom co dělám, ale Ty jsi mě trochu převezl. :O) Stránky Ruční práce byly dvojmo zcela záměrně. Ve vyhledávání jsou totiž některé věci dvakrát - zkus Kategorie: Záliby/Ruční práce a řemesla/??? a pro změnu Ruční práce/??? Můj názor je, že v článku Ruční práce by měl být jen obecný popis toho co to ruční práce jsou a ne spojenina popisů několika náhodně vybraných druhů ručních prací. Snažil jsem se původní článek rozdělit na jednotlivé druhy ručních prací a zařadit je do seznamu článků ve stromu Záliby/Ruční práce a řemesla/??? a místo původního článku dát jen výše zmiňovaný obecný popis. Jsem zde nový a budu Ti vděčný za názor i jakoukoliv radu. Prosím, co nedřív. :O) Dík Ruard
Dovolil jsem si Tvou odpověď výše, přesunout k mé otázce tady u Tebe. Příště odpovídej tam, kde se Tě ptají. Ale teď k věci. Klidně založ kategorii Ruční práce, pak napiš všechny články, které najdeš pod červeným odkazem v článku Hobby v sekci Ruční práce a řemesla. To, že existuje heslo Ruční práce, vůbec neřeš. A taky si pořádně prolez nápovědu. ;) Zdar a hodně štěstí při rozšiřování Wikipedie. --Lukyn.v 19:45, 8. 6. 2006 (UTC)


Experimenty se znaky Brna-Černovic[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--Zp 18:17, 22. 6. 2006 (UTC) Emm a v čem byl problém? Mínil jsem si požádat o práva na znaky této části Brno černovice - nebo vadily prázdné obrázky?


Problémem byly prázdné obrázky, nahrál jsem znak i vlajku. Pro nahrání není třeba žádat o práva, neboť znaky a vlajky obcí nepodléhasjí autorskému právu.--Zp 18:36, 22. 6. 2006 (UTC)


Poděkování[editovat zdroj]

dík

Original War[editovat zdroj]

Povídka o ztraceném myslivci - zajímavé, ale s původním příběhem Original War nijak nesouvisí. Pardon - ale mažu. :-)

Si sám píšete diskusi? I když, proč ne. :o) Díky za úpravu v článku Original War, o té hře nic nevím, takže se mi pomoc hodí. A mimo jiné: Vítejte ve Wikipedii! ;-) --slady 13:35, 15. 10. 2007 (UTC)

Uvítání[editovat zdroj]

Vítejte zpátky --2. 4. 2012, 14:41 (UTC), Utar (diskuse)