Diskuse s wikipedistou:Romankincl

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele Jvs v tématu „Can't Stop The Hardcore

Děkuji za Vaše příspěvky a přeji úspěšné další editování! --Wespecz 21. 11. 2010, 17:30 (UTC)

Kategorizace[editovat zdroj]

Děkujeme za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás prosíme, abyste každé nově vzniklé heslo vždy zařadil(a) do určité kategorie (příp. kategorií). Dělá se to připsáním [[Kategorie:Název kategorie]], například [[Kategorie:Němečtí fyzikové]] na novou řádku u konce stránky.

Proč kategorizovat?

Kategorizace článků je výhodná, protože kategorizované články mohou uživatelé Wikipedie procházet nejen podle jejich názvů, ale také podle právě takto vytvořených kategorií. Jediným kliknutím na odkaz pod daným heslem získají seznam všech článků v dané kategorii, čímž získávají kontext k tématu, které je zajímá.

Nejčastější příklady
  • U osob, u nichž je znám rok narození (a/nebo úmrtí), se přidává šablona [[Kategorie:Narození Rok_narození]], analogicky pak [[Kategorie:Úmrtí Rok_úmrtí]]
  • U obcí, okresů, krajů apod. je zvykem vložit minimálně kategorii státu, do kterého patří, například [[Kategorie:Estonsko]]
  • U bibliografií osob (popř. též u cizojazyčných názvů, které uvozuje určitý člen) je možno upravit pořadí, ve kterém se tyto budou v kategoriích zobrazovat. A sice přidáním šablony {{DEFAULTSORT|Název, tak jak má být zařazen}}, například pro heslo Jiří Stanislav Guth-Jarkovský by to bylo {{DEFAULTSORT:Guth-Jarkovský, Jiří Stanislav}}.
Další odkazy

Zdravím Vás. Vidím, že začínáte s Wikipedií. Vaše první příspěvky jsou na světě. Pokud Vám mohu doporučit, prostudujte si prosím článek Wikipedie:Encyklopedický styl. Některé Vaše editace, např. u Videorekordéru, který by chtěl podstatně rozšířit, nedpovídají tomu, co by se od encyklopedie čekalo. Dám příklad: Wikipedie nemůže napsat, že VHS se stále ještě používá, a dokládá to výroba kombinovaných přehrávačů. Wikipedie ale může napsat, že zdroj XYZ napsal, že VHS je postupně na ústupu (o tom snad nikdo nepochybuje) a že zdroj ABC napsal, že VHS vydrží ještě dlouho, neboť se vyrábí komba s blueRay. Nemůžeme ale napsat, že to tvrdí Dee Musil (resp. Roman Kincl), neboť ten není pro téma VHS ani autoritou, ani zdrojem. Z toho důvodu bych Vaši editaci nejraději opravil, resp. smazal, jelikož na to nemám čas, ale budu mnohem raději, když to v tomto duchu opravíte sám, případně článek daleko více rozšíříte. V diskusi u článku máte ještě jednu mojí odpověď. Zdraví --DeeMusil 22. 12. 2010, 16:24 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Gumruch 23. 12. 2010, 06:14 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 22. 4. 2011, 16:00 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“ 2[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. K123456 14. 5. 2011, 09:52 (UTC)

Subpahýl San Andreas (stát)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku San Andreas (stát). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Murúg (diskuse) 4. 3. 2012, 14:03 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku San Andreas (stát). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Jvs 4. 3. 2012, 20:19 (UTC)

Music For a Big Night Out[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 26. 9. 2012, 15:36 (UTC)

Music For a Big Night Out[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Music For a Big Night Out, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Marek Koudelka (diskuse) 26. 9. 2012, 15:37 (UTC)

Army Of Hardcore[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Army Of Hardcore. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jvs 17. 10. 2012, 08:00 (UTC)

Další alba Scooteru[editovat zdroj]

Ahoj. Sloučil jsem nově založené články o rozšířených remasterovaných edicích s články o původních albech, protože se nejedná o žádná nová alba. Vydávání takových upravených edic s různými bonusy je v hudebním průmyslu zcela běžná věc, nikdy se to neoznačuje jako nové album (natož studiové) a určitě to nejsou natolik encyklopedicky významné věci, aby musely mít vlastní článek. --Harold (diskuse) 18. 3. 2013, 10:24 (UTC)

Praskačka[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Praskačka, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jana Lánová (diskuse) 31. 3. 2013, 10:00 (UTC)

Can't Stop The Hardcore[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Can't Stop The Hardcore. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 9. 11. 2014, 08:46 (CET)Odpovědět

Dobrý den, heslo bylo přesunuto na Can't Stop the Hardcore. --Jvs 22. 11. 2014, 13:42 (CET)Odpovědět