Diskuse s wikipedistou:Robert~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám v české Wikipedii. Doufám, že se Vám zde bude líbit. Kdyby bylo něco potřeba, vždy je možné kontaktovat kohokoli ze zkušenějších wikipedistů. Nevím, jestli jste to Vy, co mne kontaktoval mailem ohledně serveru prygl. Odkaz v článku Vodní nádrž Brno, který tam je od samého počátku, úplně vystačí, duplikovat netřeba.

Jinak tak ještě pro pořádek Vám sem zkopíruji takové standardní "uvítací odkazy".

--Luděk 07:52, 17. 10. 2005 (UTC)

Nepodařilo se mi zjistit, jak se zde dají posílat zprávy jednotlivým uživatelům, tak zareaguji alespoň sem.

V odůvodnění odstranění mých odkazů jste uvedl to, že stránky nebyly dostupné. Když jsem Vám tento argument vyvrátil, ukázal jste mi jiný - prý z webu prygl.net stačí jen jeden odkaz.

No, proti tomuto je opět fakt, že u hradu Veveří jste "duplicitní" odkaz ponechal. Jen proto, že byl zadán již dříve. Asi zkušenějším uživatelem než byl "anonym" (tedy původně já).

Co se týče smazání mého odkazu na sochařské sympozium Brněnský plenér, tak to odporuje zmíněnému pravidlu zcela, neboť se jedná o čistě samostatný web. (všechny stránky začínající na sweb.cz/... taky nepovažujete za patřící jednomu webu)

Uživatelé hledající informace např. o vesnici Sentice asi ani nenapadne vyzkoušet nejprve heslo Brněnská přehrada, aby se dostali k informacím z tohoto webu apod.

--83.240.1.248 19:15, 17. 10. 2005 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:47 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:14 (CEST)