Diskuse s wikipedistou:Rewey

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Tlusťa 17:10, 16. 8. 2007 (UTC)

Problematické obrázky[editovat zdroj]

Ahoj, všiml jsem si, že do Wikipedie nahráváte loga fotbalových klubů a uvádíte u nich, že jde o díla v public domain podle českého Autorského zákona. To však není pravda, loga jsou naopak autorským právem chráněna a bez souhlasu držitele práv je nelze publikovat. Bohužel, jako obrázky porušujícíc autorská práva je musím smazat. Další již prosím nenahrávejte. Díky za pochopení. --Tlusťa 17:10, 16. 8. 2007 (UTC)

Znaky fotbalových oddílů: Omlouvám se, že jsem se svým jednáním (nahráváním log fotbalových klubů) dostal do rozporu se zákonem a děkuji, že jste vše uvedl na pravou míru. Jedná se o mou neznalost, neboť obvykle na webových stránkách fotbalových oddílů se v odkazech normálně tato logo používají, což mě popletlo... V tuto chvíli mám povolení pouze na logo oddílu TJ EPO Frenštát pod Radhoštěm, kde jsem členem výboru - jakou licenci mám v tomto případě použít (až budu aktualizovat stránku tohoto fotbalového klubu)? Děkuji! -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Rewey (diskuse)

Neomlouvejte se, každý jednou začínal a snad moje upozornění nebylo tak příkré :) Pokud máte svolení držitelů práv k logu, je potřeba to povolení zaslat e-mailem do OTRS na adresu info-cs(zavináč)wikimedia.org. Je potřeba, aby z povolení vyplývalo o jaký obrázek jde a pod jakou licencí smí být zde zveřejněn. Pak ten obrázek klidně nahrajte sem tak jako dosud (včetně zdroje a licence) a já se o zbytek postarám. Dík. --Tlusťa 17:31, 16. 8. 2007 (UTC)