Diskuse s wikipedistou:Qels

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Základní kámen[editovat zdroj]

Zahajuji diskusi na téma Star Trek, Star Gate, Minecraft, Astronomii či fyziku, laboratorní techniku a metody ... Qels 13:27, 17. 9. 2007 (UTC)

Star Trek[editovat zdroj]

Nejen vy jste na Star Trek ve Wikipedii zanevřel. Zdejší portál Star Treku je rok netknutý. Zkusil jsem naťuknout na jeho diskusi dva z restů. Dejte tam vědět, zda pomůžete trochu portál rozhýbat. Já jsem sice zapojený na portálu Kosmonautiky, ale občas bych se rád podílel i na tomto. --Zákupák 24. 2. 2009, 16:49 (UTC)

Existuje projekt Memory Alpha[1], který běží pod MediaWiki. Pokud budeme chtít rozvijet zde portál o Star Treku, bude potřeba ho celý předělat a to úplně od základu, nebo se přestěhovat na Memory Alpha a tam publikovat. Sám si na to netroufnu. Pomoc by se hodila. --Qels 28. 2. 2009, 09:00 (UTC)

Projekt je hezký, ale já se míním věnovat jen Wikipedii. Ta je a bude čtená mnohonásobně větším počtem lidí, než sebehezší web fanoušků. Portál Star Treku celý předělávat nemíním, nemám na to znalosti. Budu pomalu tvořit chybějící hesla, zejm. s obsahy knih které mám doma a doplňovat hesla z prostředí Star Treku již existující. Hesel zde chybí dle mého odhadu 300. Udělal byste mi radost týdně jedním novým heslem, či nějakou editací, prostě trvalou i maličkou asistencí. Z kapiček vzniká řeka.--Zákupák 15. 8. 2009, 11:33 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Epub. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 2. 5. 2013, 16:11 (UTC)

Pokusím se, ale zkouškové s prací nedává tolik prostoru, potřeboval bych pomoc s inboxem ve stylu z anglické verze. Qels (diskuse) 5. 5. 2013, 17:38 (UTC)

Shrnutí[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --9. 5. 2013, 09:33 (UTC), Utar (diskuse)
P.S.: Pro několikanásobné úpravy jednoho článku raději používejte {{Pracuje se}}.