Diskuse s wikipedistou:Publicistika

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! --Mercy 3. 5. 2010, 12:59 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne --Mercy 3. 5. 2010, 12:59 (UTC)

Děkuji za upozornění, budeme se toho držet. Snahou bylo právě naše heslo uvést na správnou míru, v současné nebo lehce předešlé podobě bylo poměrně tendenční, mám dojem, že si tam vyřizovali účty kolegové, kteří zde již léta nepracují. Budeme se snažit to opravit citlivě a nezaujatě a stejně tak postupovat u obsahových hesel. S díky (R.Kostner) Publicistika 5. 5. 2010, 15:45 (UTC)

Kolektivní účet[editovat zdroj]

Nechcete raději každý vystupovat pod svým uživatelským jménem? Někteří správci tu kolektivní účty nemají rádi a navíc to působí komplikace při komunikaci, když jiný editor neví, se kterým ze skupiny autorů vlastně komunikuje. --Dezidor 5. 5. 2010, 15:35 (UTC)

Tomu rozumím, zcela jistě bude většina kolegů psát pod vlastními účty a jmény. Tento účet je první, který jsme zřídili, i proto, abychom na něm kolegům ukázali, jak se na Wikipedii pracuje. I pro nás je to pole lehce nové, z role uživatele se poprvé stavíme do role spolutvůrců. V každém případě děkuji za upozornění. (R.Kostner) Publicistika 5. 5. 2010, 15:41 (UTC)

Co by se mohlo hodit[editovat zdroj]

Jinak jsem koukal, že mají někteří problémy s wikifikací. Čili je tu možnost, že by k vám někdo vyrazil s přednáškou, kdyby vám to nešlo.--Juan de Vojníkov 6. 5. 2010, 15:27 (UTC)

Prosím zatím o trpělivost, já osobně se snažím kolegům své drobné know-how předat, ale bude to chvilku trvat, i vzhledem k dalším úkolům. Díky za nabídku, myslím, že v budoucnu rádi využijeme. Publicistika 10. 5. 2010, 09:28 (UTC)