Diskuse s wikipedistou:Proky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Wikipedista diskuze:Proky[editovat zdroj]

Podlešín[editovat zdroj]

Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Možná, že původní článek Podlešínský viadukt pochází z citovaný listů, možná odsud [1]. Každopádně je to téměř čistě překopírováno. Wikipedie ctí autorská práva a proto nepovoluje kopírování cizích textů. Pokud máte od autora povolení sem tento článek dát, tak se to dá vyřešit (nejlépe přes e-mail: info-cs@wikimedia.org), pokud ne, bude muset být smazán. Druhá možnost je článek přeformulovat tak, aby autorská práva neporušoval. Samozřejmě uvítáme vaše články, ale jen pokud budou opravdu vaše. To samé se týká fotek (a že zrovna fotky toho viaduktu by mohli být moc pěkné). Přeji pěkný den. --Karakal 06:29, 12. 4. 2007 (UTC)

To samé i Skalní jehla. Díky! --Nádvorník 12:45, 12. 4. 2007 (UTC)

Děkuji za přivítání a předem bych se chtěl moc omluvit za špatné pochopení licence z mé strany a poprosil bych tudíž o smazání obou příspěvků. Jak Podlešínské jehly, tak Podlešínského viaduktu. V současnosti jsem si vypůjčil kroniku a připravuji rozsáhlejší a vlastní článek i s fotodokumentací. Děkuji mockrát za pochopení a omlouvám se za zbytečné přidělání práce. Chybou jsem se poučil. S pozdravem --Proky 16:44, 12. 4. 2007 (UTC)

Chybami se člověk učí :). Nic se nestalo, těšíme se na nové článečky, tentokrát opravdu Vaše. --Karakal 05:59, 13. 4. 2007 (UTC)

Milý Proky, nepochopil jsem zcela Váš záměr s materiálem vloženým do zkušební šablony Test. Pokud byste s tímto materiálem ještě chtěl nějak nakládat, najdete ho v historii šablony na [2]. --Okino 01:05, 17. 4. 2007 (UTC)

Tak,jak jsem si přečetl, že mám jít nejdříve na pískoviště tak jsem tak učinil, akorát se tam nikde nepsalo, zda mám šablonu uvést do původního stavu, pokud to tak být mělo tak se omlouvám. Materiál bych rád použil, jelikož ten článek ještě na wiki není, ale nemusí se uchovávat, jelikož ho mám ve svém editoru. Děkuji za upozornění. Doufám, že těch chyb nebude přibývat :(. --Proky 02:34, 17. 4. 2007 (UTC)

Tak ještě pro doplnění: {{Test}} je určená k testování nových šablon, pískoviště na zkoušení editace článků najdete na Wikipedie:Pískoviště. Obě by se měly po použití uklidit, návod je v obou (pískoviště koukám teď taky není tzv. uhrabané). Jinak se nebojte editovat, a pokud si myslíte, že máte téma na článek, zkuste ho rovnou založit, nikdo to za vás pravděpodobně neudělá.--Okino 11:11, 17. 4. 2007 (UTC)

Památná lípa[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Památná lípa v Podlešíně. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zirland 02:22, 18. 4. 2007 (UTC)


Děkuji za upozornění a budu se snažit s tím něco udělat, ale nejde mi do hlavy v čem je můj článek "nečlánkem" oproti Památná lípa v osadě Cikánka, nebo Lípa u kostela v Žiželicích. O památném stromu toho zas až tak moc napsat nejde a proto, by asi nebylo špatné, Památné stromy a různé pamětihodnosti, ke kterým, nelze nasbírat tolik informací aby to vydalo za článek, nebo pahýl, tyto články přesunout jako podtéma k obcím ke kterým se vztahují. Přece u památného stromu nebudu psát, že pořád roste, nebo jeho plánováne kontroly. Děkuji za pochopení. --Proky 11:55, 18. 4. 2007 (UTC)