Diskuse s wikipedistou:Petrpt

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Rosičák v tématu „Banka roku

S pozdravem --Trachemys 31. 12. 2009, 08:59 (UTC)

Číslo revize z anglických stránek[editovat zdroj]

Nemohl by mi někdo poradit, jak zjistit číslo revize z anglických stránek? Použil jsem tlačítko "Permanent link", ale to číslo jsem bohužel nenašel. :-(

V levém sloupci u každého článku je toolbox a v něm Cite this page. Tam klikni a objeví se ti (kromě jiného) Page version ID. A to je to kýžené číslo revize. --Thovt 3. 1. 2010, 21:58 (UTC)

Ok. děkuji za radu. Už jsem to našel. Ještě bych měl dotaz. Když jsem udělal novou stránku například Johna Goulda, tak v té anglické verzi ještě není ta má nově vytvořená česká verze cs:John Gould. Mám tedy tu anglickou stránku editovat a dát tam tento kód? Nebo mám raději počkat, zda má stránka vyhovuje - zda nebude smazána (jsem začátečník). A teprve po několika dnech upravit tu anglickou verzi....

Ahoj, může se zeptat na důvod tohoto? Jedná se o chybně založené přesměrování a je tedy ke smazání nebo s tím zamýšlíš něco jiného? --Harold 13. 11. 2010, 00:55 (UTC)

Zdravím, děkuji za dotaz. Prosím o smazání tohoto přesměrování. Psal jsem do "Shrnutí editace", že prosím někoho o smazání, ale bohužel se můj komentář přemazal textem "Vyprázdnění stránky". Vycházel jsem totiž z německé Wikipedie, kde jsou sladidla označovány jako (Emezera123), ale na české Wikipedii jsou označovány bez mezery. Proto jsem tento redirect chtěl smazat a vytvořil jsem již správný redirect (bez mezery = E957). -- Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Petrpt (diskusepříspěvky)

OK, tedy mažu. --Harold 13. 11. 2010, 15:19 (UTC)

Jo a ještě jedna věc. Když budeš chtít něco smazat v souladu s WP:Rychlé smazání (chybné přesměrování, překlep v názvu, nějaké experimenty, atd.), vlož na stránku prosím šablonu {{smazat}}. Díky. --Harold 13. 11. 2010, 15:21 (UTC)

Hnidopišská poznámka[editovat zdroj]

Dobrý den, Petře, děkuji za Vaše zajímavé články v oblasti, která na české Wikipedii navíc není příliš rozvinutá. Dovolím si Vám však doporučit, abyste na své uživatelské stránce zaměnil "Petrpt věnuje spoustu času jeho psí smečce." za "Petrpt věnuje spoustu času své psí smečce." Když se totiž přivlastňuje podmětu věty, používá se ve spisovné (nereklamní) češtině zájmeno "svůj". Ať se Vám i Vašim zvířátkům daří,--Ioannes Pragensis 23. 11. 2010, 11:27 (UTC)

Banka roku[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Banka roku. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Rosičák (diskuse) 15. 2. 2016, 18:07 (CET)Odpovědět