Diskuse s wikipedistou:Pavel Cvrček

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Jenda H. v tématu „Tristan Nitot

Obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. Tlusťa 15:40, 22. 10. 2006 (UTC)

Přidal jsem informace o zdrojích. Pavel Cvrček 11:41, 23. 10. 2006 (UTC)

Upozornění na FU[editovat zdroj]

Ahoj, koukám, že nahráváš na wikipedii dost obrázku, pod licencí FU, chtěl bych tě upozornit, že to vypadá, že FU bude z české wikipedie smazáno a jeho nahrávání znemožněno (aby to bylo v souladu s cs právem, diskuse o tom jsou všude možně jinde). Je mi líto, když vidím, že vlastně v tomto děláš zbytečnou práci a obrázky nahráváš. Píšu to tedy jako upozornění, aby tvůj čas nešel momentálně zbytečným směrem, když ti to pak jiní lidé smažou :( Je to složité téma a na tvém místě bych počkal a nedělal zbytečnou práci, jelikžo je škoda to pak odstraňovat. Napsal jsem to nějak tak divně, ale snad pochopíš, co se snažím vyjádřit. --Chmee2 15:48, 29. 10. 2006 (UTC)

Díky za upozornění. Zamrzí to, ale co se dá dělat. Pavel Cvrček 16:58, 29. 10. 2006 (UTC)

Vzorové texty jazyků[editovat zdroj]

Zdravím, všiml jsem si, že jsi prováděl náhradu tabulek vzorových textů u jazyků. Já sice vím, že se ozývám asi už s křížkem po funuse, jen tedy podotýkám, že jsem před časem zřídil pro tento účel šablonu {{Vzorový text}}. Každopádně díky! --Martin Kozák 12:08, 6. 12. 2006 (UTC)

Díky za info. --Pavel Cvrček 19:52, 6. 12. 2006 (UTC)

Díval jsem se na editaci faerštiny. Moc díky. Po nečekaném delším boji s šablonou jsem zavedl i citelně chybějící parametr komentář takže by teď s pomocnými texty právě tohoto typu také neměly být problémy. Příklad použití tamtéž. --Martin Kozák 21:57, 10. 12. 2006 (UTC)

Řád pilné včelky[editovat zdroj]

Řád pilné včelky za pečlivé přepisování HTML tabulek na wikisyntaxi
(udělil Danny B.)

Díky za tuto nezáživnou, leč velmi potřebnou práci!
Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 20:17, 15. 12. 2006 (UTC)

Děkuji --Pavel Cvrček 20:37, 15. 12. 2006 (UTC)

Kozmonautické články[editovat zdroj]

Ahoj, všimla som si, že prekladáš moje kozmonautické články zo slovenskej wiki. Rada by som Ťa upozornila na to, že pri písaní týchto článkov som čerpala výlučne z českých zdrojov, hlavne z tejto [1] a tejto [2] stránky. Možno by pre Teba bolo lepšie brať informácie priamo odtiaľ, aby sa predišlo prípadným chybám vznikajúcim dvojitým prekladom. --Eryn Blaire 15:02, 13. 1. 2007 (UTC)

Ahoj, tyto odkazy znám, pročítám je a porovnávám s tím, co je uvedeno na sk wiki. Zatím jsem na žádnou chybu nenarazil. Jde mi primárně o to, že tyto články na sk wiki jsou pěkně zpracovány, takže šetřím čas tím, že je přepíšu místo toho, abych je znovu psal. Díky za reakci. --Pavel Cvrček 16:42, 13. 1. 2007 (UTC)

k "sovětským" osobnostem[editovat zdroj]

Zdravím kolego. Chtěl bych vás poprosit, zda-li byste mohl do vámi založených článků vkládat také interwiki odkazy na nějaké schopnější wikiverze než jsou na slovenské wiki. Nepochybuji o tom, že se o dotyčných lidech dají najít podstatně delší články třeba na anglické či ruské wiki. Ta slovenská je jen samý minipahýl. S pozdravem a přáním hezkého večera kolega --Kirk 19:28, 14. 1. 2007 (UTC)

Zdravíčko, pokud takový naleznu, vždy jej tam přidávám. Prozatím jsem je tam nepřidal asi ve dvou případech, kdy jsem v en wiki nic nenalezl. --Pavel Cvrček 19:56, 14. 1. 2007 (UTC)

Pokud neco prekladate z jine wikipedie, umistujte pod text sblonu {{překlad|en|jmeno clanku}} samozrejme, pokud je to preklad od jinud nez en, tak en nahradit patricnou zkratkou. Dekuji --Vrba 22:59, 12. 4. 2007 (UTC)

Obrázky z Flickeru[editovat zdroj]

Zdravím!

Všiml jsem si, že jste na Wikipedii přenesl několik obrázků z Flickeru. Bohužel jsem si také všimnul, že jich velká část (přesněji řečeno zatím všechny, které jsem objevil) má na Flickeru licenci Creative Commons s klauzulemi NC, případně ND, zatímco vy jste tyto obrázky na Wikipedii označil licencí zcela jinou. Rád bych vás proto upozornil, že to je zcela neakceptovatelné – při kopírování obrázků odjinud je potřeba licenci převzít naprosto přesně.

Navíc jsou konkrétně tyto licence na Wikipedii nepřijatelné, neboť omezení na nekomerční využití a zákaz tvorby odvozených děl nejsou v souladu s principy projektu. Vizte Wikipedie:Licenční politika u souborů. Příslušné obrázky tedy budu muset smazat.

--Mormegil 10:26, 3. 7. 2007 (UTC)

Svou chybu uznávám a za způsobené komplikace se omlouvám. Chyba způsobena mou neznalostí, nikoliv úmyslem. Příště si dám větší pozor. Díky za info. --Pavel Cvrček 11:19, 3. 7. 2007 (UTC)

Seznamy kosmických letů[editovat zdroj]

Prosím Vás o aktualizaci hesel kosmických letů, které jste stvořil. Jsou dobré, ale už jste se k nim nevrátil. U hesla Seznam kosmických lodí Sojuz prosím do úvodu napsat, co znamenají zkratky S/N v sloupci 4 a přímo do tabulky vepsat i co má znamenat sloupec 3, ten nemá nadpis vůbec. Předem Vám děkuji (Zákupák) --P.Starý 05:48, 9. 3. 2008 (UTC)

Ahoj. Uvedení ve shrnutí, že jsi autor původního textu, bohužel nestačí. Je potřeba poslat email podle stránky WP:OTRS. Díky za pochopení. --Harold 22. 5. 2010, 16:24 (UTC)

Díky za info. Vyřešeno posláním e-mailu. --Pavel Cvrček 26. 5. 2010, 20:49 (UTC)

Tristan Nitot[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Tristan Nitot. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jenda H. (diskuse) 22. 9. 2016, 13:35 (CEST)Odpovědět