Diskuse s wikipedistou:Paulus

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 10 měsíci od uživatele Plánovací kalendář v tématu „Zapojte se do Komunitního wishlistu!

Zdravím[editovat zdroj]

Tak jak edituješ edituješ? --Prosvl00 (diskuse) 22. 11. 2012, 19:38 (UTC)

Portál Hudba[editovat zdroj]

Ahoj, chtěl bych se tě zeptat, jestli máš ještě stále zájem o rozšiřování portálu Hudba. Všiml jsem si, že jsi se o něj dříve staral, proto se na tebe obracím. Bohužel jsem ti nemohl napsat dříve, protože jsem nebyl přihlášený wikipedista. Zdraví --Mates245 9. 4. 2011, 13:16 (UTC)

Ano, portál jsem dříve vedl, ale poslední měsíce se mi nedostává času téměř na nic. Chceš-li klidně se ujmi. Neboj se a klidně předělej celou šablonu portálu. Edituj s odvahou. --Paulus 10. 4. 2011, 07:55 (UTC)

Dobrý den, všiml jsem si, že jste v poslední době zase tak trochu, sice málo, ale přece, aktivní. Nenajdete si třeba čas na hlasování nebo nominaci na portále hudba? Na portále pravidelně hlasuji já a Mates245, je problém sehnat někoho, kdo by hlasoval, oslovil jsem několik wikipedistů, zatím nikdo se neozval, že by měl zájem. S pozdravem Marek Koudelka; 27. 12. 2011, 19:39 (UTC)

Ještě takovou maličkost, hodnocení se vkládá pomocí šablony {{Hodnocení}} jako jsem to udělal zde. — Marek Koudelka; 27. 12. 2011, 20:05 (UTC)

Přidal jsem vám pár návrhů na zajímavosti, dobré stránky nebudu umět vybrat, protože už si nepamatuji, které tam kdy byly. A znovu procházet se mi to nechce. --Paulus 27. 12. 2011, 21:07 (UTC)
Vše se dělá od května znovu, takže co tam bylo předtím se nepočítá. Články, které byli na hlavní straně portálu (od května) jsou zde, obrázky zde (v poslední sekci jsou vypsané). Pokud samozřejmě nechcete, je to vaše volba. Za zajímavosti děkuji, s těmi je největší problém, většinou jsou tam třeba tři týdny stejné. — Marek Koudelka; 27. 12. 2011, 21:13 (UTC)

Jiří Vilém Braniborský[editovat zdroj]

Ahoj, prečo si odstránil z tohto článku šablónu "Pracuje sa"? --Lalina 12. 1. 2012, 12:47 (UTC)

Zdravím, šablonu jsem odstranil, protože mě o to požádal wikipedista Proslvl00, který byl tou dobou zrovna vedle mě. Myslel jsem si, že jste ji tam umístila kvůli jeho četným editacím. Z jeho diskuzní stránky mi je mi už ale jasné, že jste tam tu šablonu vložila, protože jste sama zamýšlela článek upravovat. Omlouvám se. -Paulus 13. 1. 2012, 11:46 (UTC)

Typografie, kategorizace a to kolem[editovat zdroj]

Ahoj, nechtěl bys mi dělat typografa a kategorizátora??? Dělám hlavně teorii což mne baví nejvíc - stránky, který jsem udělal jsou na wikipedista:Prosvl00, naposledy jsem doděl Volení chalífové - Uthmán a Alí čest práci --Prosvl00 31. 1. 2012, 09:24 (UTC)

Zdravím, není problém. Na wikfikaci — ostatně tak jako na psaní všeho — používám textový editor emacs, v něm je to hračka. S kategoriemi to bude trošku potíž, nemám moc přehled, jak jsou tříděny historické články, a ani se v tom tématu zrovna moc neorientuji. Ale můžu to zkusit... --Paulus 31. 1. 2012, 12:11 (UTC)

Čus bus bambus - koukni na wikipedii na knoflíkovou aféru - to je lepší než arabové... --Prosvl00 9. 2. 2012, 21:21 (UTC)

Pěkné téma :-) Rád ti s tím pomůžu, ale teď už mi padají víčka... --Paulus 9. 2. 2012, 21:53 (UTC)

Hudební portál[editovat zdroj]

Ahoj (mohu tykat?), podle tvých editací soudím, že se zajímáš o hudbu. Pokud budeš chtít můžeš se podívat na Portál:Hudba. Můžeš zde například hlasovat o vybraných článcích a zároveň nominovat svoje návrhy na tyto články. Pokud budeš chtít, můžeš se zapojit. Na portále je nás málo, a tak oceníme jakoukoliv pomoc. Zdraví ♥ K123456  29. 5. 2012, 15:50 (UTC)

Zdravím, tykat můžeš :-) Na hudební portál mám čas (a chuť) jen někdy, ale múžu slíbit, že brzy dodám nějaké zajímaosti... Paulus (diskuse) 29. 5. 2012, 15:53 (UTC)
Ahoj (myslím, že jsme si tykali), již dřív jsem Ti chtěl za přidané zajímavosti poděkovat, protože bez tebe to potom vypadalo špatně a zajímavosti byly mnohdy několik týdnů stejné (podobně to je dodnes). Mimochodem, budeš ještě rozšiřovat článek the Rolling Stones? Začal jsi pěkně, je škoda skončit v devadesátých letech. Jistě že vím, že potom už to asi není tak zajímavé, ale dle mne by to stálo za dokončení. Jen když už to překládáš, nešlo by k tomu rovnou převzít ty reference z anglické WP? Potom by možná stálo za to navrhnout na DČ. Ještě jednou díky za zajímavosti. S pozdravem Marek Koudelka (diskuse) 29. 5. 2012, 16:14 (UTC)
Ten článek o Rolling Stones jsem dopsat chtěl, přečetl jsem si mezitím dvě zásadní česky vydané knížky k tomu tématu - tj. Rolling Stones na věčné časy a Život Keithe Richardse. Cíl byl taky odzdrojovat jednotlivé odstavce toho překladu. Anglické reference beru jen v online podobě (a to je většinou čtu), takže to trvá. Každá z těch česky psaných knížek má asi 500 stránek, tak by to neměl být problém. Zase ale za tím vším stojí moje lenost. :-) Takže OK, ty Stouny přeložím do konce, to bude chvilka. S referencemi ale bude potíž.... Vrhnu se na to o víkendu... --Paulus (diskuse) 29. 5. 2012, 17:11 (UTC)

Zajímavosti[editovat zdroj]

Díky moc za zajímavosti! V poslední době to dost pokulhává a od začátku letošního roku tam nechávám stejné zajímavosti na dva týdny (a dost často jsou to zajímavosti, které v minulosti už na portále byly). Nejen za desítky zajímavosti, které jsi na hudební portál přidal, ale i za všechny tvé obsáhlé články ti uděluji toto Mozartovo ocenění. Sice se na Wikipedii neobjevuješ zas tak často, ale tvé editace vždy stojí za to. S pozdravem --Marek Koudelka (diskuse) 20. 4. 2014, 17:11 (UTC)

Díky moc za ocenění i vlídná slova. Vážím si toho a beru to jako povzbuzení do další práce. --Paulus (diskuse) 20. 4. 2014, 17:17 (UTC)

Global account[editovat zdroj]

Hi Paulus! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (diskuse) 12. 2. 2015, 18:26 (CET)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět