Diskuse s wikipedistou:Patrik L./Archiv/2017

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
(přesměrováno z Diskuse s wikipedistou:Patriccck/Archiv/2017)
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Harold v tématu „Léto lásky (píseň)

Neodoplňujte prosím do textu odkazy na YouTube. Nehledě k tomu, že tam nepatří, se na ně zásadně neodkazuje. Díky. OJJ, Diskuse 6. 12. 2017, 14:18 (CET)

Vítejte

Zde zmiňovaný rozcestník. --Dominikosaurus (diskuse) 7. 12. 2017, 21:21 (CET)

Lukáš Bundil

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Lukáš Bundil. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Romanzazvorka (diskuse) 6. 12. 2017, 21:30 (CET)


STOP Prosím, neodstraňujte z článků urgentní šablony, dokud nejsou patřičně vylepšeny. Opakované odstraňování urgentních šablon je bráno jako vandalismus, za který vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace. Děkuji za pochopení.

OJJ, Diskuse 7. 12. 2017, 14:47 (CET)

Ukázat náhled

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Michal Lenc (diskuse) 8. 12. 2017, 15:28 (CET)

Kategorie

Pískoviště prosím nekategorizuj, pak se Tvůj jmenný prostor zařazuje do příslušných kategorií, což je špatně. Doporučuji kategorie vkládat až do hotového článku či zakomentovat tagy <nowiki></nowiki>. OJJ, Diskuse 9. 12. 2017, 12:32 (CET)

N - Katarze (píseň)

Zdravím, existuje-li již založené album dané hudební skupiny a je-li v něm tato skladba navíc ještě uvedena, je vhodné ji tamtéž také zamodřiti (= tj. s ním propojiti; vytvořiti tam hyperodkaz/wikilink). Bude-li si někdo danou skladbu v albu najíti a blíže nastudovati, nebude mu to umožněno! Propojujte, prosím, tedy daná alba se skladbami, ano! S poděkováním, --Protestant (diskuse) 15. 12. 2017, 19:33 (CET)

@Protestant Ahoj, omlouvám se, ale zapomněl jsem. Wikiodkaz přidán. --Patriccck (diskuse) 15. 12. 2017, 20:44‎ (CET)

Hity se Slzou

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Hity se Slzou. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Pavel Krupička (diskuse) 18. 12. 2017, 16:38 (CET)

Holomráz (píseň)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Holomráz (píseň). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Pavel Krupička (diskuse) 18. 12. 2017, 16:48 (CET)

Dekret Haec sancta

Zdravím a děkuji Vám za Vámi založený článek! Měl bych jen drobné upozornění. Na Wikipedii je zvykem řadit závěrečné sekce v určitém pořadí a jmenovat je podle určitého standardu, jmenovitě Poznámky, Refrence, Literatura, Související články, Externí odkazy (nepoužité záv. sekce se nevloží). V článku jsem to upravil :). Mějte se nádherně, --Martin Urbanec (diskuse) 20. 12. 2017, 20:45 (CET)


Strojový překlad

Děkuji Vám za informace v článku Bixby (virtuální asistent). Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Bixby (virtuální asistent). Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --OJJ, Diskuse 29. 12. 2017, 13:04 (CET)

@OJJ: Článek během zítřka opravím, ale chtěl bych se zeptat, jak zjistit "číslo revize". Do článku Bixby (virtuální asistent) jsem dolů vložil informaci, že je článek přeložen s Anglické Wikipedie. Potřebuje to nějaké číslo revize

Kde to číslo zjistím? Mohl by jste ho do článku prosím doplnit? Patriccck (diskuse) 29. 12. 2017, 17:29 (CET)

@Patriccck: Podívejte se, prosím, opětovně na onu anglickou verzi výše zmiňovaného hesla (en.wiki). Zadejte si u něho nahoře vpravo "View history" a vyberte datum editace stránky u posledního uživatele (11:11, 16 December 2017). Na této stránce se pak za rovnítkem v adresáři (URL adresa: https://) objeví úplně na samotném konci číslo požadované revize hesla (v tomto případě pak: 815683529). Zadejte jej tedy, prosím, do uvedené šablony a vždycky pak, jestliže přebíráte jakýkoliv text, jakoukoliv pasáž z interwiki (en.wiki; de.wiki etc.). S poděkováním, --Protestant (diskuse) 29. 12. 2017, 18:01 (CET)
Nebo stačí kliknout na permanent link na levém sloupci a opsat číslo na adresním řádku. OJJ, Diskuse 29. 12. 2017, 18:05 (CET)
@OJJ: @Protestant: Díky mockrát Patriccck (diskuse) 29. 12. 2017, 18:25 (CET)

Léto lásky (píseň)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Léto lásky (píseň). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 30. 12. 2017, 18:01 (CET)