Diskuse s wikipedistou:Olga Fišerová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Li-sung 13:01, 4. 6. 2006 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 21:47, 5. 6. 2006 (UTC)

Díky za důležitou radu. Sama se do toho nepustím, požádám syna. A kdyby byl nějaký problém,využijeme Vaší laskavé nabídky. Mohl byste mi ještě poradit, co znamemá rámeček u hesla "Koňská chřipka"? Čeká se, že to bude editovat nějaký veterinář? Nebo to snad mám napsat sama? Materiál mám i reference, něco jsem už o tom publikovala. Znamenalo by to můj dosavadní text předělat. O.F. 13:27, 6.6.2006

Poděkování[editovat zdroj]

Děkujeme Vám za článek Koňská chřipka. Článek je kvalitní, podařila se Vám pěkná práce. Jako poděkování prosím přijměte toto vyznamenání Wikikytičky. V případě, že se rozhodnete přispět k rozvoji Wikipedie i v budoucnu, velmi rádi Vás tu opět uvidíme. S úctou --Zirland 15:56, 13. 6. 2006 (UTC)

Cílem nástroje "Citace" je poskytnutí bibliografické citace ke konkrétnímu článku v podobě podle několika norem a systémů pro citace užívaných v Česku i ve světě.

Součástí této citace je i trvalý odkaz na tento článek. V souladu s normami musí v tomto odkazu být rovněž vyznačena verze článku, který citujete, neboť vzhledem k principům Wikipedie může být tento článek kdykoliv upraven a změněn a text, který v citaci užijete může být například v budoucích verzích vynechán. Z tohoto důvodu je vyznačení čísla citované verze důležité.

Při zobrazení trvalého odkazu je každý čtenář upozorněn, že se nemusí jednat o nejaktuálnější verzi, což je myslím v pořádku. Na Vámi popisované situaci neshledávám žádnou nesrovnalost, vše se zdá býti v pořádku.

V případě nejasností nebo dotazů mne prosím kdykoliv kontaktujte. S pozdravem --Zirland 20:17, 9. 9. 2007 (UTC)

Používejte Commons[editovat zdroj]

Děkuji za obrázky, které nahráváte do české Wikipedie. Chci Vás ale upozornit na existenci Wikimedia Commons, jež slouží jako centrální úložiště obrázků a dalšího multimediálního obsahu přístupné všem projektům. Má mnoho výhod, obrázky tam jsou kategorizované a lze je použít i v dalších jazycích, Vámi nahrané soubory tak budou užitečné stovkám tisíc dalších uživatelů po celém světě, nikoliv pouze českým čtenářům. Na Commons patří i obrázky opatřené českým textem nebo s českými popisky – často se stává, že jsou popisky přeloženy do dalších jazyků a obrázek je poté použit v dalších projektech po celém světě. Nahrávané obrázky samozřejmě musí mít vyřešena autorská práva.

Používání Wikimedia Commons není složité, je k dispozici český návod i české uživatelské rozhraní. Tamějšími správci jsou i někteří správci české Wikipedie, na které je možno se obrátit. Není třeba se ničeho obávat. Děkujeme za Vaši pomoc! — Jagro 4. 7. 2010, 17:00 (UTC)

Isolation of a Virus Causing Respiratory Disease in Horses[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek a věříme, že jste vlastníkem autorských práv k němu, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez výslovného dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Isolation of a Virus Causing Respiratory Disease in Horses, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

Tlusťa 8. 7. 2010, 08:40 (UTC)

Zdravím. Články na Wikipedii se skládají z textů, obrázky jsou pouze doplňkové informace. Proto jsem Vámi založenou stránku přemístil na Wikipedista:Olga Fišerová/Electron Microscopic Study of the Influenza Virus A-equi-Praha/56, což je Vaše uživatelská podstránka. Pokud z toho vytvoříte encyklopedický článek, může být přesunuta zpět do hlavního jmenného prostoru. Díky za pochopení. --Harold 8. 7. 2010, 11:47 (UTC)

Dobrý den, vlastní článek z toho pravděpodobně nebude (viz Wikipedie:Co Wikipedie není #Wikipedie není mirrorem ani sbírkou odkazů, obrázků či mediálních souborů: WIkipedie není pouhou sbírkou volných děl a dalšího zdrojového materiálu, ...). Takže možná přesunout na Wikizdroje či vytvořit zdrojovaný text a doplnit např. článek Chřipkový virus A. --Kacir 8. 7. 2010, 12:03 (UTC)