Diskuse s wikipedistou:Odis

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Borzywoy v tématu „Lesnická typologie
  Do článku OPRL jste Vy nebo někdo jiný vložil šablonu pro přesun článku či jeho části do Wikizdrojů, popřípadě jste vkladatelem textu, který byl navrhnut k přesunu do Wikizdrojů. Aby text mohl být přesunut, je zcela nezbytné doplnit několik scházejících informací, zejména zdroj, licenci, kam odkazovat a další. Prosíme, věnujte pozornost nápovědě na stránce Dokumenty pro Wikizdroje (s dalšími odkazy). Žádané vyjasněte prosím na diskusní stránce zmíněného článku a v článku samotném odstraňte posléze šablonu {{WikizdrojePřesun1}}. Srovnej popř. i Wikisource:Návrhy na přesun s případnou diskusí. Děkujeme.

Vítám Vás na stránkách Wikipedie. Vámi uložený článek byl navržen pro přesun do Wikisource - kam vlastně patří, jedná se o dokument. Nežli text přesunu, potřebuji ovšem údaje o zdroji (tedy odkud přesně byl text převzat), čímž je pak možno posoudit a doložit licenci. Prosím tedy o patřičné údaje. Děkuji, mnoho zdaru, -jkb- 06:37, 12. 10. 2006 (UTC)

Jo, dík za žádané údaje v OPRL. Stránku dnes přesunu a udělám zde patřičné odkazy (je to tu asi 2x citované). Zdar, -jkb- 15:52, 26. 10. 2006 (UTC)


shrnutí[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Zacatecnik 09:11, 5. 9. 2007 (UTC)

Literatura[editovat zdroj]

Mohl byste, prosim, u clanku Lednica (hrad) doplnit zdroj, ze ktereho jste cerpal? --Limojoe 04:33, 6. 9. 2007 (UTC)

diky --Limojoe 08:34, 6. 9. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Type 99. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Bohužel jsem musel dát šablonu Urgentně upravit. Důvody viz Diskuse:Type 99. Doufám, že se tím nenecháte odradit. Pokud byste měl nějaké dotazy, můžete mi je zanechat na mé diskuzní stránce. --Pazuzu 10:36, 6. 9. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Národní inventarizace lesů, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Daniel Baránek 05:58, 16. 5. 2008 (UTC)

-- Jelikoz si myslim ze toto dilo patri pod praragraf 3 autorskeho zakona (bylo vytvoreno na zaklade rozhodnuti vlady a dle me je to urednicke dilo), tak je vyjmuto z ochrany autorskeho zakona.

Odpověď je na diskusní stránce článku. --Daniel Baránek 07:13, 18. 5. 2008 (UTC)

Vkládání obrázků[editovat zdroj]

Zdravím. Chcete-li vložit do čláku obrázek, musíte použít celý název souboru. To znamená včetně onoho "Soubor:" --Kirk 23. 1. 2010, 14:06 (UTC)

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --Tchoř 7. 3. 2010, 19:34 (UTC)

Leopold Löw[editovat zdroj]

chybné datum narození (konrolováno v matrice narozených) - nelze opravit v infoboxu --Martin wolf (diskuse) 30. 1. 2015, 10:56 (CET)Odpovědět

Lesnická typologie[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Lesnická typologie, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: <http://www.mzp.cz/ris/ais-ris-info-copy.nsf/6d13b004071d0140c12569e700154acb/e475d55a566e17e38025685f00699e81>

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Borzywoy (diskuse) 4. 12. 2016, 15:14 (CET)Odpovědět