Diskuse s wikipedistou:Nikos

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Horst 15:05, 7. 1. 2007 (UTC)


Omluva za nedodržování Shrnutí editace.[editovat zdroj]

Omlouvám se za to, že jsem dosud nedodržoval Shrnutí editace. Nějaký čas už na Wikipedii jsem, ale existenci kolonky Shrnutí editace jsem nějak zcela přehlédl a tudíž jsem ji u svých článků nevyplňoval, což ale nebylo úmyslné. Ještě jednou se tedy všem omlouvám za tuto svou nepozornost a od této chvíle už se budu snažit Shrnutí editace vždy vyplnit --Nikos 20:09, 17. 1. 2008 (UTC)

Dobrý den,
ve svých článcích vůbec neuvádíte zdroje. Také proto jsem dal na článek Jakub František Stuart šablonu {{Bez zdroje}}. Chtěl bych Vás proto požádat, jestli by jste byl tak laskav a své zdroje uváděl - pokud se jedná o překlad, tak z jaké wikipedie (pomocí šablony {{překlad}}), jinak použitou literaturu či externí odkazy. Děkuji moc, jistě chápete, že pro zkvalitnění wikipedie je toto nutné. Mějte se pěkně, vše nej. --Podzemnik 07:48, 11. 4. 2008 (UTC)

Překlad[editovat zdroj]

Zdravím, kolego, šablona překlad se používá následujícím způsobem {{Překlad|kód jazyka|název článku na tamní Wikipedii}}. S pozdravem a přáním pěkného zbytku neděle -- Mercy (|) 16:56, 8. 6. 2008 (UTC)

Šablona pro překlad - vložena[editovat zdroj]

V tomto článku je použit překlad textu z článku Henryk Młody Król na polské Wikipedii. Číslo revize nebylo určeno.

Zdravím --MiroslavJosef 16:59, 8. 6. 2008 (UTC)

Wikikytička[editovat zdroj]

Milý pane kolego, za Vaše články o historii, zejména za Madame de Maintenon‎, Vám uděluji toto wikivyznamenání. Hodně štěstí v novém roce,--Ioannes Pragensis 7. 1. 2009, 11:58 (UTC)

Promazávání Darwina Kyknosem[editovat zdroj]

Zdravím, Wikipedista Kyknos promazal Vámi vloženou informaci do článku Charles Darwin. Měl byste k tomu zdroj? Je mi jasné, že to je samovysvětlující a stačí si přečíst článek Eugenika, ale Kyknosovy editace jsou poměrně militantní.--DeeMusil 14. 12. 2010, 22:50 (UTC)

Kategorie:Indičtí sultáni[editovat zdroj]

Dobrý den, rád bych se dotázal, jestli máme kategorie typu Kategorie:Bahmanští sultáni čím zaplnit? --Podzemnik 15. 6. 2011, 12:48 (UTC)

Dobrý den, podle návodu k použití v mé diskusi, který je jen odrazem zdejších zvyků, prosím diskutujme na jednom místě, tzn. tam, kde diskuse začala. Co se týče vytváření prázdných kategorií, tzn. kategorií, ve kterých nejsou žádné články, je to nežádoucí. Abychom se v tom časem neztratili, prosím napříště vytvářejte jen kategorie, které máte čím zaplnit. Díky za pochopení. S pozdravem, --Podzemnik 15. 6. 2011, 13:14 (UTC)

Herberta Masaryková[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Herberta Masaryková. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Senimo 26. 6. 2011, 14:36 (UTC)

Olga Masaryková[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Olga Masaryková. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Senimo 26. 6. 2011, 14:52 (UTC)