Diskuse s wikipedistou:Miky~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám Vás mezi redaktory svobodné encyklopedie. Děkujeme za doplňování článku Dálnice D47. Do začátku bych Vám poradil více využívat tlačítko Ukázat náhled, protože méně jednotlivých editací usnadňuje ostatním sledování posledních změn. Těšíme se na spolupráci! Egg 22:58, 3. 8. 2005 (UTC)


Pane kolego, už víme, že se jmenujete Miki. Tady máte svou vlastní stránku, kde se nám můžete trochu představit :-)

--Jan Pospíšil 09:32, 4. 8. 2005 (UTC)

Licence k souboru[editovat zdroj]

Zdravím a prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku Soubor:Pohled Hostašovice.jpg. Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké pochybnosti, neváhejte se zeptat. Děkuji. --che 11:11, 9. 8. 2005 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 14:18, 21. 1. 2006 (UTC)

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete něco dozvědět o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. --Mormegil 16:10, 13. 3. 2006 (UTC)

Aha, tak teď jsem se ještě jednou podíval na obě editace a nejsem si jist, zda jste se jenom nedopustil nějakého omylu. Každopádně vězte, že vaše editace odstranily velkou část textu, což je samozřejmě nepřijatelné. Tyto editace jsem proto vrátil zpět; pokud jste chtěl jen nějaké informace v dobré víře upravit, zkuste to znovu a opatrněji tak, abyste článek nepoškodil. Děkuji. --Mormegil 16:17, 13. 3. 2006 (UTC)

Chyba mohla být způsobena technickými problémy s databází Wikipedie. Zdá se, že teď už je vše v pořádku. --Egg 16:28, 13. 3. 2006 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:39 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:10 (CEST)