Diskuse s wikipedistou:Michal Maršálek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ve stínu draků[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Ve stínu draků. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 30. 3. 2010, 16:36 (UTC)

Malý hvězdicovitý dvanáctistěn[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Malý hvězdicovitý dvanáctistěn. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 1. 4. 2010, 07:58 (UTC)

X-stěny[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za editace Wikipedie, mohl bych ale poprosit ty X-stěny rozšířit? Takto je to v podstatě jen obrázek a takto Wikipedie nefunguje, snažíme se psát celé články, které by vždy nějak vysvětlovaly termín, o kterém pojednávají. Zkuste připsat ke každému pár větiček, ideálně pár odstavců. Pak bych pokračoval v založení dalšího s textem atd. :) Takto mám obavu, že Vaše snaha povede ke smazání, jelikož se na to budou lidi dívat jako na subpahýl. S pozdravem --Chmee2 1. 4. 2010, 08:01 (UTC)

Velký dvanáctistěn[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Velký dvanáctistěn. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Tlusťa 1. 4. 2010, 08:01 (UTC)

Velký hvězdicovitý dvanáctistěn[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Velký hvězdicovitý dvanáctistěn. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 1. 4. 2010, 08:05 (UTC)

Ahoj, na pískovišti není třeba revertovat, pokud se nejedná o nějaké vulgarity. S přáním pěkného dne --Mercy 1. 4. 2010, 09:56 (UTC)

Já "nerevertuju" jenom to měním stejně jako 83.208.107.120

Ve stínu draků[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek na stránce Ve stínu draků musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky.--Kacir 20. 4. 2010, 16:26 (UTC)