Diskuse s wikipedistou:Mhi~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 měsíci od uživatele OJJ v tématu „ZVT SP830

Vítejte na České Wikipedii, snad se vám tu s námi bude líbit! Hned zkraje bych vám chtěla poděkovat za článek Automobilová diagnostika, jenom doporučuju k nahlédnutí Wikipedie:Vzhled a styl, tam najdete všechny potřebné informace k tomu, aby se i váš článek podobal těm ostatním. A je-li to možné, napište také nějaký úvod i pro lidi jako jsem já (auto má volant a čtyři kola = suma mých znalostí), ať taky víme, o co vlastně jde. Děkuji a doufám, že se na Wikipedii ještě potkáme --Bodlina 22:32, 26. 8. 2006 (UTC)

Také Vás vítám mezi Wikipedisty. Váš text o fraktálech mně pomohl už před lety, těším se na Vaše encyklopedické příspěvky. --egg 22:56, 31. 8. 2006 (UTC)


Šablonu Copyvio z článků Multics, CAN-BUS i Juliovy množiny jsem zase odebral. Omlouvám se, ale snažíme se poměrně striktně dodržovat autorský zákon a pokusů vkládat sem texty kopírované odkudkoliv je poměrně dost. Proto mnoho editorů kontroluje originalitu textů. Vložte prosím vždy do diskuse k článku krátkou zprávu o autorství, předejdete tím označení za kopii, proto6e z nick; nen9 na prvn9 pohled poznat, kdo je autor. Možná byste mohl dodat jednu či dvě věty na podobné téma i na svou osobní stránku. --Postrach 00:33, 27. 8. 2006 (UTC)

subpahyl[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku IEEE 1149.1. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Vrba 13:38, 14. 6. 2008 (UTC)

Divam se, ze mezitim co jsem byl na dovolene clanek uz zmizel ... skoda. Mhi 1. 9. 2008, 14:54 (UTC)

Dbejte doporučení Vzhled a styl[editovat zdroj]

Prosím o prostudování doporučení Wikipedie:Vzhled a styl před psaním dalších článků. Poslední vámi vytvořené články se jím neřídí, týká se části wp:Vzhled a styl#Úvod, která hovoří o tom, že by „Konkrétní heslo, kterému je článek věnován, by se mělo objevit tučně napsané na vhodném místě na začátku textu.“ Rovněž prosím o používání wikiodkazů (tj. odkazů na další články). Děkuji --Faigl.ladislav 28. 11. 2008, 19:31 (UTC)

Používejte prosím interwiki[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky. Faigl.ladislav 28. 11. 2008, 19:31 (UTC)

Indosant[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Indosant. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 26. 3. 2009, 10:20 (UTC)

Hi Martin,

I'm writing to make you aware of the so-called Unified Login (SUL) and the conflict between our usernames in different Wikimedia Projects.

I will not be so bold as to ask you to choose another username when you have been using yours to actively contribute to the Czek Wikipedia during the last 3 years and I myself am not planning on contributing here in the foreseeable future.

However the situation may arise that you will wish to contribute to other projects using a username common to all of them. This in turn may lead you to relinquishing this one here. Should this become the case, I would kindly ask that you inform me on my discussion page.

Best Regards, Michael --Mhi-2 26. 8. 2009, 04:51 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:39 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:10 (CEST)

Mokik[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Mokik. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 17. 10. 2015, 17:26 (CEST)Odpovědět

Teorie objektních vztahů[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Teorie objektních vztahů. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Martin Urbanec (diskuse) 18. 2. 2018, 20:44 (CET)Odpovědět

Děkuji Vám za informace v článku Teorie objektních vztahů. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 24. 2. 2018, 11:52 (CET)Odpovědět

Jeffrey Seinfeld[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Jeffrey Seinfeld. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Tomas62 (diskuse) 29. 5. 2018, 19:22 (CEST)Odpovědět

ZVT SP830[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku ZVT SP830. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 3. 8. 2023, 06:24 (CEST)Odpovědět