Diskuse s wikipedistou:Mejdlowiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Petr Karel v tématu „Kategorizace síly

Vítejte[editovat zdroj]

--Matěj Suchánek  příspěvky | mail
WPCW | diskuse
 
29. 8. 2012, 12:29 (UTC)

Shrnutí[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Matěj Suchánek  příspěvky | mail
WPCW | diskuse
 
29. 8. 2012, 12:50 (UTC)

Interwiki[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky. --Elm (diskuse) 9. 10. 2012, 21:28 (UTC)

 Áááááno, díky. (Mejdlowiki (diskuse) 10. 10. 2012, 07:24 (UTC))

Poděkování[editovat zdroj]

Dobrý den,

chtěla bych Vám poděkovat za Vaši práci na Wikipedii. Mimo jiné i za fotky, které díky Vám nahrál Wikipedista:Krabat77, kterého jste na webu rajče upozornit na možnost vkládat fotky i k nám. Ještě jednou dík a ať se daří. Srdečně --Jana Lánová (diskuse) 25. 6. 2013, 09:08 (UTC)

Kategorizace síly[editovat zdroj]

Dobrý den, odpověděl jsem přímo pod Vaším dotazem na mé diskusní stránce. Zdraví Petr Karel (diskuse) 12. 11. 2015, 16:45 (CET)Odpovědět