Diskuse s wikipedistou:Martin wolf/2013

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ondřej Kusý[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Ondřej Kusý. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 1. 2. 2013, 13:32 (UTC)

Tak dalece wikipedii nerozumím a nevím co ode mě chcete-- Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Martin wolf (diskusepříspěvky)

Že by ozdrojovat ten článek? Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 1. 2. 2013, 13:39 (UTC)

jakej článek, vždyť jsem tam zatim žádnej článek nevložil - nerozumím co mám ozdrojovat-- Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Martin wolf (diskusepříspěvky)

Vizte historii daného článku. Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 1. 2. 2013, 13:47 (UTC)

Budou stačit tyto dva zdroje u článku Ondřej Kusý???? --Martin wolf (diskuse) 1. 2. 2013, 14:36 (UTC)

Možná, ale bude nutné článek rozepsat. Navíc ty reference jsou nesmyslné, protože neodkazují v textu. To by ty odkazy mohly rovnou být v samostatné sekci. Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 1. 2. 2013, 14:52 (UTC)

Pracuje se na tom, až to budu mít tak to tam dám a zdroje dám tak kam patří. --Martin wolf (diskuse) 1. 2. 2013, 14:55 (UTC)

Pracuje se[editovat zdroj]

Dobrý den, pokud na článku chcete ještě pracovat, je dobré použít šablonu {{pracuje se}}. Pokud tam není, je možné, že stránku bude editovat ještě někdo jiný a mohl by nastat editační konflikt. --Marek Koudelka (diskuse) 1. 2. 2013, 13:45 (UTC)

Jasně že na tom pracuji a budu pracovat, ale to bude trvat několik dní a neumím wikipedii natolik ovládat abych tam vkládal různé šablony -- Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Martin wolf (diskusepříspěvky) 1. 2. 2013, 13:48 (CE(S)T)

Podepisujte se[editovat zdroj]

Tlačítko vkládání podpisu

Díky za Vaše příspěvky. Chci však upozornit na jednu zvyklost. Zatímco do článků podpis zásadně nevkládáme, protože úpravy se mohou týkat různých částí článků, tak u diskusních příspěvků (což jsou de facto redakční porady, nikoliv chatovací fóra) hovoříme za sebe a objasňujeme své názory na pojetí článku, případně klademe dotazy, co nám není jasné, a proto je nutné své diskusní příspěvky podepisovat.

Podepsat se můžete tak, že napíšete čtyři vlnovky ~~~~, nebo kliknete na příslušnou ikonku z panelu nástrojů nad editačním okénkem. Při uložení pak budou vlnovky automaticky nahrazeny Vaším uživatelským jménem a datumem. Podepisovat by se měli i nezaregistrovaní přispěvatelé, místo podpisu se vloží IP adresa a datum. Děkuji za pochopení. --Marek Koudelka (diskuse) 1. 2. 2013, 13:49 (UTC)

Takže takto --Martin wolf (diskuse) 1. 2. 2013, 13:51 (UTC)

Ondřej Kusý[editovat zdroj]

Doplnil jsem další zdroj a článek trochu upravil, aby ho nikdo nesmazal. Nebojte se a editujte s odvahou - snadno se to naučíte a máte na to. Zdraví --Sokoljan (diskuse) 3. 2. 2013, 19:20 (UTC)

Děkuji za podporu a bude se snažit editovat. --Martin wolf (diskuse) 4. 2. 2013, 10:03 (UTC)