Diskuse s wikipedistou:Marius Dee

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

A díky za nástřel hesla Kyrenaika. :-) Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|Ω) 21:04, 26. 3. 2008 (UTC)

Kyrenaika[editovat zdroj]

Dobrý den, sleduji Vaši práci na článku Kyrenaika. Pokud na něm chcete dále pracovat a nechcete, aby Vám jej upravovali jiní Wikipedisté, přidejte na jeho začátek šablonu {{Pracuje se}}. Zároveň bych Vás chtěl požádat o častější používání tlačítka Ukázat náhled. Příliš častým ukládáním se znepřehledňuje historie článku a poslední změny. Budete-li mít jakékoli další dotazy, můžete se na mne klidně obrátit v mé diskusi. S pozdravem -- Mercy (|Ω) 21:50, 28. 3. 2008 (UTC)

Dobrý den, zrušil jsem Vaše poslední editace, neboť na české wiki se na anglické články přímo v textu neodkazuje. Zároveň byly další odkazy velmi neintuitivní, kdy by člověk po kliknutí očekával, že se dostane na něco jiného. Děkuji za pochopení. --Reaperman 12:27, 14. 5. 2008 (UTC)

Chápu, že anglické odkazy můžou věc poněkud komplikovat, ale je to škoda. Čtenář se tak dozví jen zlomek informací a dohledat je, je mnohdy obtížné. Stejně tak chápu, že odkazy na legendu o vzniku Kyréné nebo osmanské Turky mohou být neintuitivní. Nicméně nechápu, proč byl velmi neintuitivní například odkaz na Byzantskou říši, Théru, Hérodóta, Alexandra Velikého...? Nedovedu si představit trefnější referenci. S pozdravem Marek Suchý.