Diskuse s wikipedistou:Maharal~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Harold 29. 1. 2009, 10:00 (UTC)

Jon Šotola[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za vaše příspěvky, ale jelikož se tady snažíme vytvářet encyklopedii, zkuste prosím přispívat věcně a nezaujatě. Většina uživatelů zde hledá vážné články a vtipné texty by je nemusely pobavit. Nezapomínejte, že Wikipedii používá mnoho čtenářů, takže se pokoušíme chovat seriózně. Pokud chcete experimentovat v rámci psaní seriózních článků či příspěvků pro Wikipedii, můžete to zkusit na pískovišti, parodické a vůbec vtipné články můžete vkládat na Necyklopedii. Děkuji za pochopení. --Harold 29. 1. 2009, 10:14 (UTC)

Děkuji za vaše komentáře. Experiment prosím nechte fungovat alespoň 24 hodin. Jeho cílem není si z uživatelů wikipedie utahovat nebo je cíleně mást, ale mít možnost studentům Lauderových škol ukázat meze, možnosti a rizika wikipedie. Všechny apokryfy, fiktivní profily a další články vzniklé během tohoto pokusu budou obsahovat informace o účelu pokusu a bude explicitně uvedeno, že se jedná o fikci.

Sorry, ale Wikipedie ale neslouží k různým pokusům. Já chápu, co chcete ukázat studentům, ale bohužel to nejde, podobný případ jsme už tady měli, jednalo se o nějakou dobrodružnou hru. Něco málo najdete taky na stránce Wikipedie:Pro učitele. Díky za pochopení. --Harold 29. 1. 2009, 10:26 (UTC)

Vzhledem k opakovanému vkládání klamných informací, a to i přes upozornění, jsem vám na 6 hodin zablokoval možnost editace. Bude-li se po skončení bloku tato činnost opakovat, bude následovat opět blok. Wikipedie není pokusný králík, ale encyklopedie. S pozdravem Jedudědek 29. 1. 2009, 10:36 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:39 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:08 (CEST)