Diskuse s wikipedistou:Magelan

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dívaal jsem se na Váš článek neprůstřelná vesta, připadá mi velmi dobrý, ale podívejte se prosím na výše uvedené nápovědy na formální náležitosti. Dík. --Postrach 01:05, 3. 12. 2006 (UTC)

Jojo, postupně si to přečtu a pokusím pochopit. Přidal jsem tam ještě nějaké povídání o protimateriálových puškách, volně to s tím souvisí, ale možná, že z toho někdy udělám vlastní článek. Ostatně, když jsem hledal jak se ty zatracený flinty vlastně jmenují, tak se mi zobrazily, mimo jiné i stránky anglické wiki.--Magelan 20:33, 7. 12. 2006 (UTC)

Duplikát[editovat zdroj]

Zdravím. Napsal jste článek Jednotné evropské číslo tísňového volání 112. Momentálně zde ale již delší dobu existuje článek Evropská bezpečnostní linka. Bylo by proto vhodné, kdybyste své informace vtělil do již existujícího článku. Děkuji.
Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 23:47, 26. 12. 2006 (UTC)

Jasně, chápu, je mi líto, že jsem si toho nevšiml. Udělám, co bude potřeba. Nicméně jsem tam našel diskuzi, kde se dohadují který článek vlastně vložit do kterého. Tohle je mi v zásadě fuk, a rozhodně už vůbec nejsem ten, který by to měl posuzovat. Jak tedy teď postupovat? Mám počkat, jak se to vyřeší, nebo mám tento svůj článek rovnou vložit do toho druhého? Jde mi o to, že neumím prostě posoudit, jak moc směroplatný je v tomto případě Váš názor a nerad bych to dělal dvakrát. Díky. --Magelan 08:18, 4. 1. 2007 (UTC)

Takže už tento problém někdo vyřešil za mě. --Magelan 20:12, 4. 1. 2007 (UTC)

Reakce na příspěvek v Potřebuji pomoc[editovat zdroj]

Dobrý den,

chtěl bych jen za sebe zareagovat na Váš příspěvek na stránce Potřebuji pomoc.

Především na Wikipedii neexistuje žádné "vy" a "my", ale pouze "my", a to bez ohledu na to, zda člověk přispívá roky, měsíce nebo pár dní, jestli má tisíce editací nebo pár desítek. V diskusích (např. o smazání) rozhodují pouze argumenty, a je jedno, kdo je přednese.

Neznám obsah vámi zmíněného smazaného hesla Čipová totalita, ovšem ten název nebudí moc důvěru. Přesto si umím představit, že jste do jinak špatného hesla přidal dobré věci. Pokud je máte někde jinde pohromadě, zvažte, zda by se nehodily do nějakého jiného hesla, nebo zda by z nich nešlo vytvořit nějaké heslo zcela nové (a splňující např. požadavky WP:Encyklopedická významnost). Pokud ty údaje uložené nemáte, můžete požádat na WP:Nástěnka správců o jejich obnovení, správci Vám je mohou vložit např. na Vaši diskusní stránku.

Co se týká porušení autorských práv, tak s tím bohužel nejde nic dělat. Vložené texty nemohou porušovat autorská práva už v okamžiku vložení, takže pokud nejde o váš vlastní text, je nutné mít souhlas autora ještě dříve, než ho vložíte. Jinak s Vámi souhlasím, obvykle je lepší věc sám napsat, než složitě shánět souhlas k uveřejnění díla někoho jiného. (Mimochodem, pokud jste dobrý překladatel, popřemýšlejte třeba, zda byste nechtěl přeložit nějaká kvalitní a dobře ozdrojovaná hesla z nějaké Wikipedie v jiném jazyce. K tomu žádný souhlas není třeba, jenom je nutné do sekce Reference vložit šablonu {{Překlad}}.)

Hlavně se nenechte prosím znechutit, když se občas stane něco, co nepokládáte za úplně správný postup. Wikipedie je obrovský projekt, takže nedorozumění se občas přihodí. Přeji Vám, aby Vás přispívání nadále bavilo :-) Jan.Kamenicek (diskuse) 7. 8. 2014, 22:45 (UTC)