Diskuse s wikipedistou:MafiaManCZ

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele JAnDbot v tématu „Pozvánka na jihočeský wikisraz

Ahoj, stránka byla přemístěna na správný název Milkor MGL, takže pokračovat v úpravách můžeš tam. Ať se Ti tu líbí a daří přeje --Horst 20. 8. 2009, 08:29 (UTC)

Štečkin[editovat zdroj]

Ahoj, prosim tě udělej stránku o Štečkinu. (Sovětská pistol) Předem díky --TheAnkopinko15 20. 9. 2009, 11:37 (UTC)

Zdar,pokusím se, budu-li mít čas--MafiaMan 29. 10. 2009, 17:01 (UTC)

Subpahýl – Stečkin[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Stečkin. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. — Jagro 29. 10. 2009, 18:07 (UTC)

Tak jsem ten článek trošku vylepšil, není toho zas moc, ale je t pěkný pahýle, navíc tam kromě infoboxu nic nebylo, jo a přesunul jsem to na lepší název Stečkin APS. Mějte se --Kolomaznik 29. 10. 2009, 19:49 (UTC)
Díky moc, Kolomazniku. — Jagro 29. 10. 2009, 19:53 (UTC)

Používejte prosím interwiki[editovat zdroj]

Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky. Faigl.ladislav slovačiny 19. 12. 2009, 20:17 (UTC)

Používejte prosím kategorie[editovat zdroj]

Děkujeme za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás prosíme, abyste každé nově vzniklé heslo vždy zařadil(a) do určité kategorie (příp. kategorií). Dělá se to připsáním [[Kategorie:Název kategorie]], například [[Kategorie:Němečtí fyzikové]] – každou na novou řádku na konci stránky.

Proč kategorizovat?

Kategorizace článků je výhodná, protože kategorizované články mohou uživatelé Wikipedie procházet nejen podle jejich názvů, ale také podle právě takto vytvořených kategorií. Jediným kliknutím na odkaz pod daným heslem získají seznam všech článků v dané kategorii, čímž získávají kontext k tématu, které je zajímá.

Nejčastější příklady
  • U osob, u nichž je znám rok narození (a/nebo úmrtí), se přidává [[Kategorie:Narození Rok_narození]], analogicky pak [[Kategorie:Úmrtí Rok_úmrtí]], například [[Kategorie:Narození 1896]].
  • U osob, u nichž je znám den narození (a/nebo úmrtí), se přidává [[Kategorie:Narození Den_narození]], analogicky pak [[Kategorie:Úmrtí Den_úmrtí]], například [[Kategorie:Úmrtí 26. října]].
  • U žijících osob se přidává [[Kategorie:Žijící lidé]].
  • U všech osob též kategorizujte jejich pohlaví, pomocí [[Kategorie:Muži]] nebo [[Kategorie:Ženy]].
  • U věcí se známým datem vzniku či zániku se přidává [[Kategorie:Vzniklo Rok vzniku]], a/nebo [[Kategorie:Zaniklo Rok zániku]]. Lze kategorizovat i dobu vzniku a/nebo zániku nerozlišenou na roky ale na staletí, například [[Kategorie:Vzniklo ve 13. století]].
  • U obcí, okresů, krajů apod. je zvykem vložit minimálně kategorii státu, do kterého patří, například [[Kategorie:Estonsko]].
  • U bibliografií osob (popř. též u cizojazyčných názvů, které uvozuje určitý člen) je možno upravit pořadí, ve kterém se tyto budou v kategoriích zobrazovat. A sice přidáním šablony {{DEFAULTSORT:Název, tak jak má být zařazen}}, například pro heslo Jiří Stanislav Guth-Jarkovský by to bylo {{DEFAULTSORT:Guth-Jarkovský, Jiří Stanislav}}.
Další odkazy

何承华[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku 何承华. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Tlusťa 28. 1. 2010, 14:58 (UTC)

Dobrý den. Váš příspěvek byl smazán. Nevkládejte prosím strojové překlady textu, neboť tyto jsou svou gramatickou a lingvistickou úrovní nedostatečné a jsou nekvalitní. Pokud chcete čerpat z jiných jazykových verzích Wikipedie, používejte k překladu vlastní hlavu, nikolivěk překladač. Jakékoliv další strojové překlady budou rovněž smazány. Díky za pochopení. --Faigl.ladislav slovačiny 21. 3. 2010, 17:52 (UTC)

Experimenty[editovat zdroj]

Co mělo toto znamenat? Vtipné texty pište prosím na Necyklopedii, za podobný příspěvek budete příště zablokován. Díky za pochopení.--Jieκeren 15. 10. 2011, 19:28 (UTC)

Pozvánka na českobudějovický wikisraz zima 2016[editovat zdroj]

Venca24 (diskuse) 12. 1. 2016, 14:19 (CET)Odpovědět

Pozvánka na jihočeský wikisraz[editovat zdroj]

Na setkání se těší Czeva.

Rozeslal JAn prostřednictvím JAnDbot (diskuse) 6. 3. 2018, 09:57 (CET) Odpovědět