Diskuse s wikipedistou:Lukess

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím a vítám v české Wikipedii.

Článek o nějakém pojmu zde musí nést správný název a musí mít také nějaký obsah. Proto byl článek Sériově-paralelní řazení rezistorů příklady smazán. Informace jak psát encyklopedické články najdete tady, zejména v části Váš první článek, pokud si s něčím nebudete vědět rady neváhejte se kohokoliv zeptat. Hodně zdaru přeje--Horst 16:40, 1. 11. 2007 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Pípa. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 26. 7. 2009, 09:25 (UTC)

Fachání[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Jowe 27. 7. 2009, 12:13 (UTC)

--Horst 5. 8. 2009, 12:52 (UTC)

Smooth jazz[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Smooth jazz. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 6. 6. 2010, 07:47 (UTC)

Jason Lee[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Jason Lee. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Wespecz 12. 7. 2010, 21:27 (UTC)

Ethan Suplee[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Ethan Suplee. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 13. 7. 2010, 07:04 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Noddy. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --K123456 20. 7. 2010, 11:16 (UTC)

Radio Rubi[editovat zdroj]

Prosím, nevkládejte do Wikipedie texty zkopírované bez povolení z jiných webových stránek, které jsou chráněny autorským zákonem. Díky za pochopení. --Harold (diskuse) 21. 1. 2013, 22:05 (UTC)