Diskuse s wikipedistou:Lordi4e

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vložil jsem fotku, kterou jsem našel na anglické wiki. Další dostupné fotky skupiny Lordi se nachází zde. --Harold 10. 2. 2010, 19:38 (UTC)

Používání odstavců místo značky <br />[editovat zdroj]

Děkuji za tvé dosavadní příspěvky na Wikipedii. Tvou úpravu v článku o zpěvákovi z Lordi jsem bohužel musel zrušit, protože na Wikipedii se pro oddělování odstavců místo značky <br /> používá nový řádek. Vytvoří se tak sice malá mezera mezi odstavci, ale ta je tam schválně, snáze se díky ní text čte. Doporučuji se pro příště značky <br /> na Wikipedii úplně vyvarovat. Přeji hezký den. — dqd; 27. 10. 2010, 12:51 (UTC)

„Přechodné stránky“[editovat zdroj]

Kolego, žádné přechodné stránky se tu nevytváří, pokud si chcete něco uložit k budoucímu použití, založte si jakoukoliv podstránku své osobní stránky, např. kliknutím na Wikipedista:Lordi4e/Pískoviště , a tam si můžete experimentovat. Při vkládání do hlavního prostoru se laskavě řiďte pravidly, viz rámeček výše. Zdravím, Gumruch 27. 10. 2010, 12:53 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Otus. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ragimiri 27. 10. 2010, 13:07 (UTC)

Dobrý den, pokud chcete, aby daná tvrzení v článku zůstala, pak musíte dodat věrohodné zdroje. Přečtěte si odkazovanou stránku. Ve shrnutích editací nekomentuje ostatní wikipedisty, viz wikietiketa, mohlo by to vést k Vašemu zablokování. Děkuji za pochopení. --Kacir 8. 11. 2010, 18:02 (UTC)

Odpověď[editovat zdroj]

Vy cgcete, abych sem daval každé video, kde fanousci vyvolávají jeho jméno a jako protiklad vsechny internetové odkazy, kde fanoušci Otuse kritizují??? Pak sem mam dat všechna videa kde zraje jedem bubeník a na srovnání všechna videa s jiným bubeníkem, abych měl dokázaný, že ten druhý je lepší. Uvedl jsem zdroje. Na www.lordi.fi jsou diskuze a tam vsichni kritizují tu masku. jestli chcete, muzu sem dat i další diskuze, ale nez si je vsechny přečtete, tak dubou vánoce. můžu sem dat videa kde fanoušci vyvolávají jména Otuse, ale předpokládám, že lidi nejsou blbí a dokážou si do youtube.com napsat OTUS. Nic vic pro tuto stránku nedovedu udělat. Zdroje jsem uvedl a víc informací nikde neseženete. Já myslel, že Wikipedie má byt te nejlepší enciklopedie, ale když jejim uživatelum pořád háže klacky podnohy, tak se jí to asi nepovede.

Lordi4e

Kvalitní Wikipedie musí být založena na kvalitním zdrojování informací, v opačném případě by sem mohl každý přidávat neověřené informace, což by byl její konec. Takže základem je ověřitelnost! Četl jste danou stránku s nutností vkládání zdrojů? Dle vaší odpovědi asi nikoli. Wikipedie je encyklopedie, tedy informace o tom co se fanouškům líbí či nelíbí sem nepatří. V článku není ani jediný zdroj – ve shrnutí uvádíte: „zdroj: hlava (moje), www.youtube.com, www.lordi.fi“, což je nedostačující pro ověření tvrzení. Takže je nutné dodat věrohodné zdroje pomocí řádkových referencí. --Kacir 8. 11. 2010, 18:51 (UTC)

Rád bych ještě upozornil, že v žádném ze článků, které jsem napsal, není uvedený zdroj. Ten tení ani na žádným ze čláknů, které jsem čelt. Proto bych poprosil o jejich smazání, tzn. ztušte celou Wikipedii

--Lordi4e 8. 11. 2010, 19:17 (UTC)

Tlačítko vkládání podpisu

Díky za Vaše příspěvky. Chci však upozornit na jednu zvyklost. Zatímco do článků podpis zásadně nevkládáme, protože úpravy se mohou týkat různých částí článků, tak u diskusních příspěvků (což jsou de facto redakční porady, nikoliv chatovací fóra) hovoříme za sebe a objasňujeme své názory na pojetí článku, případně klademe dotazy, co nám není jasné, a proto je nutné své příspěvky podepisovat. Podepisovat by se měli i nezaregistrovaní přispěvatelé, místo podpisu se automaticky vloží IP adresa a datum. Podepsat se můžete tak, že napíšete čtyři vlnovky ~~~~, nebo kliknete na příslušnou ikonku z panelu nástrojů nad editačním okénkem. Děkuji za pochopení.--Kacir 8. 11. 2010, 18:51 (UTC)

Osobní útok[editovat zdroj]

Ještě jeden podobný osobní útok a budete zablokován. --Ragimiri 8. 11. 2010, 21:20 (UTC)

Vytvoření Infoboxu[editovat zdroj]

Jak se dá vytvořit Infobox a jak se tam dá zvolit barva pozadí v nadpisu a barva písma v nadpisu? Děkuju --Lordi4e 17. 11. 2010, 12:26 (UTC)

Portál Hudba[editovat zdroj]

Dobrý den, máte asi rád hudbu (alespoň podle Vašich editací), nechtěl by jste třeba nominovat nějaký článek na portále hudba na článek měsíce červenec nebo celkově pomoci s rozšířením toho portálu? Chcete-li, tak nominujte! Zdraví Marek Koudelka; 2. 6. 2011, 20:06 (UTC)

Viz odpověď na mé diskusní stránce.--Marek Koudelka (příspěvky / diskuse) 6. 6. 2011, 14:21 (UTC)