Diskuse s wikipedistou:Leemer

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Leemer v tématu „Seznam dílů pořadu Vesmírná technika

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. Tlusťa 10:38, 19. 8. 2006 (UTC)

Licence obrázků[editovat zdroj]

Ahoj! Objevil jsem problém s obrázky Soubor:Hvezdarna Vsetin-pan-11-05-2006.jpg a Soubor:Dalekohled0.jpg. Oba jsou pěkné, mají uvedeného autora i licenci, ale problém je, že není uvedeno, kde by se deklarovaná licence dala ověřit. Buď tedy bude nutné, aby autor obrázků poslal do OTRS email s oznámením, že ty dva obrázky vydal pod Creative Commons Attribution ShareAlike 2.5 (nebo ty takový email přeposlal), nebo vložil na stránky obrázků odkaz na místo, kde se dá licence veřejně ověřit. Díky moc. --Miraceti 10:07, 13. 12. 2007 (UTC)

ahoj. No ja s temi licencemi nejak nemam moc zkusenosti, jsou to vlastne jedine dva obrazky, ktere jsemn na wiki nahral. Poridil je muj kolega z hvezdarny a normalne jsme se osobne domluvili. Tak ted nevim, co mam presne udelat, aby tam zustali :) 14:55 SEC, 13.12.2007
Je potřeba, aby zmíněný kolega zaslal email do OTRS, kde napíše, že tyto dva obrázky vydává pod GFDL nebo CC-BY-SA, případně zcela uvolňuje do Public domain. Pak bude všechno v naprostém pořádku. --Miraceti 22:35, 14. 12. 2007 (UTC)

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Horst 18. 8. 2009, 10:14 (UTC)

Vítejte[editovat zdroj]

--Robins7 (diskuse) 10. 7. 2020, 23:43 (CEST)Odpovědět

Seznam dílů pořadu Vesmírná technika[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Seznam dílů pořadu Vesmírná technika. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Robins7 (diskuse) 10. 7. 2020, 23:44 (CEST)Odpovědět

Rozšířil jsem popis a doplnil zdroje. Do budoucna jsem chtěl doplnit i stručné popisy dílů a také další podobné pořady týkající se kosmonautiky a astronomie. Vyházel jsem také z toho, že podobný seznam dílů má i obdobný pořad Seznam dílů pořadu Gebrian versus. Leemer (diskuse) 20. 7. 2020, 12:06 (CEST)Odpovědět