Diskuse s wikipedistou:Kyberšmok

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Rádi bychom Vás přivítali na Wikipedii!

Začal(a) jste dobře a jste na nejlepší cestě přispívat vlastními články.

Pokud jste tak ještě neučinil(a), doporučujeme Vám nejdříve si přečíst některé stránky, které Vám přiblíží provoz a zvyky na Wikipedii:

Několik dobrých rad:

  • Abyste se podepsal(a) na diskusních stránkách, stačí napsat 4 vlnovky ~~~~ (nebo je vložit pomocí druhé ikony zprava v liště nad editačním oknem). Naopak články se nepodepisují.
  • Opravdu se nebojte editovat. Když se Vám občas něco nepovede, jiní to spraví.

Tak ještě jednou vítejte a děkujeme za Vaše příspěvky. Doufáme, že se tu uvidíme často.

--Zirland 19:40, 22. 9. 2005 (UTC)

Pozvánka do WikiProjektu Sport[editovat zdroj]

Milý kolego, abychom vylepšili úroveň článků o sportu, připravujeme wikiprojekt Sport. Protože jste v minulosti opakovaně psal nebo editoval články se sportovní tematikou, prosím, navštivte náš projekt, pročtěte si zatím, čím by se měl zabývat, pokud tam v obecné rovině něco chybí nebo přebývá, napište svůj komentář a případně se přihlašte do zatím krátkého seznamu jeho účastníků. Těšíme se na spolupráci, za účastníky Okino 21:36, 7. 7. 2007 (UTC)

Karel Kodejška[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Karel Kodejška, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jan.Kamenicek 13. 9. 2009, 08:34 (UTC)

Jiří Raška[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Jiří Raška, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Jan.Kamenicek 20. 1. 2012, 19:50 (UTC)