Diskuse s wikipedistou:Kapybara

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ahoj Kapybaro, mrkni na svůj článek Mahmut II., bylo potřeba mírně upravit vzhled. Jinak skvělá práce. --Mistvan 12:53, 26. 8. 2005 (UTC)

Zdravím, kapybara.jpg je opravdu působivá, ale nepodařilo se mi na webu té ZOO najít údaj o tom, že by fotky tam obsažené byly opravdu public domain (tj. bez jakýchokoli nároků autorů). Můžete prosím upřesnit, kde jste tuto informaci našla? (Do doby, než se to vyjasní, jsem informaci o licenci změnil na neuvedenou; vyčerpávající informace o licencování souborů jsou případně na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů.) Děkuji a přeji pěkný den. --che 17:20, 26. 8. 2005 (UTC)

PS: Jak tak koukám, ještě Vás tu nikdo nepřivítal rámečkem, takže takhle:

Omlouvám se, ale špatně jsem pochopila public domain. Nevím, jestli se vůbec podaří zjistit autora obrázku. Takže se asi bude muset smazat, že? Škoda. Našla jsem si jiný obrázek na anglické wikipedii, s kterým by neměl být problém. Děkuji za přivítání. --Kapybara 09:19, 29. 8. 2005 (UTC)
Není zač, jinak na wikimedia commons je celá sada fotek kapybary. Fotky z commons se dají přímo vkládat sem, jako by bylo normálně nahrány na české wiki. (Mně osobně se velmi zamlouvá fotka kapybary v Bolívii, i když Vám rozhodně nechci nic nutit :) --che 13:14, 29. 8. 2005 (UTC)

Nazdar Kapybaro, nechtěla bys rozšířit článek Kapybara, když už se jmenuješ Kapybara? --Mistvan 10:30, 29. 8. 2005 (UTC)

Ano, to považuji za vhodné. Již tu máme Karakal a Karakal. -jkb- 10:55, 29. 8. 2005 (UTC)

Na hlasování máte málo editací[editovat zdroj]

Vítám po dlouhatánské době zpět na Wikipedii. Prosím, neúčastněte se hlasování, máte málo editací - jen v devíti článcích. Když během pár minut editujete jeden článek, tak to nelze považovat za X editací, ale jen za jednu. Svědčí to jen o tom, že jste nebyla příliš obeznámena s tím, jak Wikipedie funguje a neuměla jste používat tlačítko Ukázat náhled. --Luděk 18:13, 12. 4. 2007 (UTC)