Diskuse s wikipedistou:Josef kalcik

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele Horst v tématu „Přesun
Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --Bazi (diskuse) 17. 2. 2013, 23:40 (UTC)

Jen upřesním, že se kolega podepsal, ovšem občanským jménem. Pomocí toho tlačítka je to jednodušší, navíc to přidá za jméno i datum přidání příspěvku. --Mates (diskuse) 18. 2. 2013, 00:05 (UTC)

Vítejte[editovat zdroj]

Nicméně je také správné Vás na projektu patřičně uvítat. Děkuji za Vaše příspěvky, těším se na další a přeji příjemnou práci na projektu. --Mates (diskuse) 18. 2. 2013, 00:05 (UTC)

Sabra a Šatíla[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za rozšíření článku překladem z anglické Wikipedie. Nezapomeňte prosím propříště jakýkoli překlad z cizojazyčné Wikipedie doprovodit šablonou {{překlad}}, která se po vyplnění umisťuje pod nadpis sekce Reference. Díky šabloně je možné se jednoduše podívat z jaké verze daného článku na cizojazyčné Wikipedie bylo čerpáno. Zároveň je tak dodržena licence Wikipedie.

V článcích na Wikipedii se neuvádí podobné poznámky, jako jste uvedl o odkazech na zdroje na anglické Wikipedii. Pakliže text překládáte, doplňujte do něj rovnou i reference z dané Wikipedie. Za půl roku i dříve může mít článek na zdrojové Wikipedii zcela jinou podobu, přitom informace v článku zde je třeba mít ověřitelné přímo. Reference jsem tedy za Vás z anglického článku doplnil.

Pokud byste měl nějaké otázky stran fungování Wikipedie a dílčích editací, neváhejte se na mne obrátit. --Faigl.ladislav slovačiny 6. 3. 2014, 00:09 (UTC)

Přesun[editovat zdroj]

Zdravím, článek je na správném názvu Prahlad Jani, pokračovat v úpravách můžete tam--Horst (diskuse) 3. 3. 2015, 17:21 (CET)Odpovědět