Diskuse s wikipedistou:Jiko789

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Soubor:Index.jpg
Základní deska

Základní deska PC Základní deska počítače je vlastně nejdůležitější deska v počítači. Jsou tam kolem i jiné desky. Ale tato deska je nejdůležitější.

Bez této desky by nemohla bejt rychlost počítače. Instalovat windowsi a hlavně byste neměli paměť.

Do této desky se zapojuje hardisk. A to je ta paměť. Také ramka.

Děkuji za to. Že čtete moje články.

--Toмa646 (diskuse) 16. 6. 2014, 08:59 (UTC)

Pískoviště[editovat zdroj]

Pro zakladani článkú si prosim založte Wikipedista:Jiko789/pískoviště. Tohle je vaše diskuzní stránka a tady se to nehodi.--Toмa646 (diskuse) 16. 6. 2014, 08:59 (UTC)

Internet[editovat zdroj]

Internet

Internet je nejdůležitější věc na světě. Kdo ho nemá, tak nemůže dělat tak super věci které jsou na internetu.

Je pravda, že internet nemusí mít každý. Může to být i kvůli kartě která příjmá wifinu. Bez té karty byste nemohli mít wifinu, ale jenom s kabelem.

To pak si nemůžete vzít notebook třeba do kuchině.

Internet je dobrá věc, když ho používáte tak, jak by se pužívat měl. Protože se internet musí platit měsíčně, tak je nejlepší mít internet jenom na důležité věci.

Dobré stránky jsou třeba www.youtube.cz. Tam si můžete pustit písničky a vydea. Jestli rádi posloucháte hudbu a nemáte text. Tak jděte na www.karaoketexty.cz tam si můžete rovnou svojí oblíbenou písničku klidně zpívat.

Nebo chcete na internetu hrát hry. Tak jděte na www.superhry.cz. Tam si děti mohou zahrát skvěle závodní hry. Nebo i jiné hry.

Děkuji za to. Že sledujete moje stránky.

Jestli se vám tato stránka líbí, můžete psát na email Vladanko@email.cz

Obrazovka PC oko[editovat zdroj]

Obrazovka Obrazovka je vlastně věc, které se používá na počítač a televizi. Bez obrazovky byste nemohli mít obraz Pc. Tak je nejlepší si tu obrazovku koupit.

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Jvs 17. 6. 2014, 14:37 (UTC)