Diskuse s wikipedistou:Jan Čermák

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne --Mercy 14. 12. 2011, 08:47 (UTC)

Dobrý den, opravdu nechápu smazání příspěvku, na rozdíl od předchozího byl správně a kompletněji. Na své stránky jsem vložil úplné znění související části mé školní práce a chtěl jsem ho doplnit fotkami atd. Pro mé stránky jako takové není tento odkaz důležitý. Měl jsem vložit na wikipedii celý článek? Pokud nemám mluvit k tématu já, jako výrobce lyží, tak kdo? Nemyslím si, že propagace pomocí wikipedie by mohla fungovat, informace v příspěvku se nijak netýkaly naší značky, dokonce byl text napsán před jejím vznikem. Děkuji za odpověď, jsem ochoten se ještě jednou pokusit napsat článek. Po pravdě mě tohle od takové snahy odrazuje. S přáním pěkného dne, Jan Čermák

Změnil jsem odkaz na vhodnější adresu z "karbonové lyže", což nesouviselo na "historie výroby". Obsah je stejný, kromě doplnění obrázků už nic měnit nehodlám.