Diskuse s wikipedistou:Jan72Ektol

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Obuv na vysokém podpatku. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

A prosím nedostraňujte z článku jeho zápatí, seznamte se nejprve s tvorbou článků. Děkuji. --Harold 5. 9. 2011, 23:23 (UTC)

Obuv na vysokém podpatku[editovat zdroj]

Dobrý večer. Váš článek jsem bohužel smazal, neboť se ukázal po zběžném zhlédnutí odporující normám, které se používají na Wikipedii. Na stránce Nápověda a Vzhled a styl jsou uvedeny naše zvyklosti a praxe, jak má každý článek zhruba vypadat. Nezapomeňte také na Nezaujatý úhel pohledu, který je jedním z klíčových principů této encyklopedie. Díky za pozornost a hodně štěstí v dalším editování. --Aktron (|) 5. 9. 2011, 23:34 (UTC)

Po Vašem obnovení jsem raději článek alespoň základně upravil. Vše, co k věci potřebujete, tedy jakým způsobem se edituje wikipedie, máte v odkazech v tabulce nahoře této stránky. Případně v šabloně „Upravit“, kterou jsem dnes umístil do Vámi vytvořeného článku. Dejte si na to prosím pozor, jinak Vaše pokusy budou i nadále mazány. Hodně zdaru. fext 6. 9. 2011, 05:35 (UTC)

Kolektivní projekt[editovat zdroj]

Dobrý den, připomínka, že nejde o Váš text, byla myšlena ve smyslu, že Wikipedie není dílo jednoho člověka, každý může cokoliv upravovat k lepšímu, aniž by mu v tom kdokoliv bránil. Viz též Wikipedie:Vlastnění článků. Ostatní uživatelé upravují text v dobrém úmyslu, a to dát mu standardní podobu (viz též Wikipedie:Vzhled a styl). Prosím Vás tedy, abyste nerušil editace ostatních a neodstraňoval obsah, pokud to nemá oporu v pravidlech Wikipedie. Předpokládejte prosím dobrou vůli, v historii úprav článku skutečně nevidím nic, co by bylo zaměřeno proti Vaší osobě, pouze běžné úpravy.--Jieκeren 6. 9. 2011, 12:02 (UTC)