Diskuse s wikipedistou:Irian

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte[editovat zdroj]

Dobrý den, velmi rád bych Vás přivítal na české wikipedii a popřál Vám mnoho chvil při čtení a nám mnoho editací z Vašeho konta :) Kdyby jste potřeboval poradit a nebo pomoci, klidně se na mne obraťte (či na jiného zkušenějšího uživatele). Rádi pomůžeme

--Chmee2 20:44, 17. 9. 2006 (UTC)

Ještě to dopíšu...[editovat zdroj]

Zdravím. Pro případy, že máte rozdělaný článek a chcete ho později (v řádu hodin, max do dvou dní) dodělat, existuje šablona {{Pracuje se}}, která se vkládá přímo do článku. Poznámka v diskusi by asi většině uživatelů unikla.
Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 16:01, 18. 9. 2006 (UTC)

Frodo Pytlík[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Frodo Pytlík, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Japo ¿ 18:55, 18. 9. 2006 (UTC)

Ahoj. Nejlepší by bylo, kdybys článek Frodo Pytlík rozšířil nějakým vlastním textem (to znamená, že nesmí být opsán z knížky nebo okopírován z nějakého webu). Knížka ti ale může posloužit jako zdroj informací. Dále bude lepší, když to napíšeš formou souvislého textu, ne formou letopisu (podívej se na ostatní články o Středozemi). Pokud už umíš dobře anglicky, můžeš přeložit en:Frodo Baggins. A poslední rada: podepisuj své příspěvky v diskusích, jak to dělat máš popsáno nahoře v uvítání. --Japo ¿ 14:24, 20. 9. 2006 (UTC)

Ahoj, hodil jsem ke článku o Frodovi interwiki, takže ti možná ulehčí práci rychlý přesun do cizojazyčných verzí článku. Tam je informací spousta. --Krvesaj 14:50, 20. 9. 2006 (UTC)

Tak dík... Podívej se na Mlžné hory... --Irian 14:52, 20. 9. 2006 (UTC)

Použití náhledu[editovat zdroj]

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Chci Vás však poprosit o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak článek bude vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty stránkou nejdůležitější, zobrazují se tam veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změny i historie článku zbytečně znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, tak vyplňte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň také dáváte najevo, že další změny v nejbližší době neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout a opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc.

Tohle dávam do diskuse každýmu, kdo nepoužívá náhled a nevyplňuje shrnutí, a takovejch lidí je spousta ;-) --Japo ¿ 15:27, 20. 9. 2006 (UTC)

Ano Pane! Irian 18:45, 20. 9. 2006 (UTC)

Poté, co jsem teď měl díky tobě 2 editační konflikty v článku Bílé hory, tě znovu prosím o častější používání tlačítka náhled. --Japo ¿ 12:32, 29. 9. 2006 (UTC)

Jo, moc se omlouvám... Irian 12:34, 29. 9. 2006 (UTC)

Jupí, dnes mám svátek... Irian 07:16, 29. 9. 2006 (UTC)

subpahyl[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Kraj (Středozem). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. Pracuje se jsem odebra, je to kratkodoba sablona Vrba 11:19, 8. 10. 2006 (UTC)