Diskuse s wikipedistou:Igst

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Ralf Schumacher. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zirland 13:29, 14. 5. 2006 (UTC)

Rádi bychom Vás přivítali na Wikipedii!

Začal(a) jste dobře a jste na nejlepší cestě přispívat vlastními články.

Pokud jste tak ještě neučinil(a), doporučujeme Vám nejdříve si přečíst některé stránky, které Vám přiblíží provoz a zvyky na Wikipedii:

Vkládání podpisu

Několik dobrých rad:

  • Abyste se podepsal(a) na diskusních stránkách, stačí napsat 4 vlnovky ~~~~ (nebo je vložit pomocí druhé ikony zprava v liště nad editačním oknem). Naopak články se nepodepisují.
  • Opravdu se nebojte editovat. Když se Vám občas něco nepovede, jiní to spraví.

Tak ještě jednou vítejte a děkujeme za Vaše příspěvky. Doufáme, že se tu uvidíme často.

Trochu vlídnější přivítání, než subpahýl od Zirlanda ;). Koneckoncu ten článek dnes vypadá už velmi dobře :). --Karakal 11:59, 17. 5. 2006 (UTC)

Díky. Piloti F1 zrovna sice nejsou můj obor, ale Schumacher byl zrovna hodně vysoko v chybějících článcích tak jsem to zkusil :) --Igst 12:03, 17. 5. 2006 (UTC)

Vím, že jsem začínal velmi podobně, ale mnohdy je jednodušší udělat většinu editací na jednom článku najednou. Navíc to poněkud zpřehlední ostatním soupis naposledy upravovaných článků. Nicméně přeji hodně zdaru --Limojoe 14:28, 17. 5. 2006 (UTC)

Je mi to jasné. Zkusím se polepšit :) Díky. --Igst 14:31, 17. 5. 2006 (UTC)

Přesun článku[editovat zdroj]

Zdravím, viděl jsem, jak přesouváte článek Fergie a chtěl bych Vás upozornit na tlačítko "přesunout". Je na liště u každého článku a slouží k jednoduššímu přesouvání - stačí zadat nový název, kliknout na Přesunout a článek se na dané jméno přemístí a na místě článku původního se vytvoří redirect (což je vlastně Váš postup, jen rychlejší a úspornější a hlavně se zachová historie článku). Přeji hezký večer. --Timichal 17:27, 20. 5. 2006 (UTC)

Aha, užitečná věc. Díky za upozornění. Navrhuju tykaní, pokud ti to nevadí. --Igst 17:32, 20. 5. 2006 (UTC)
Není zač, a tykání mi nevadí :) Článek bude kvůli zachováni historie nutno znovu přesunout, tak promiň za revertování tvé práce. Příjemné editování :) --Timichal 17:34, 20. 5. 2006 (UTC)

seznam článků porušujících autorské právo[editovat zdroj]

Zdravím, když dáváte na článek šablonu copyvio, prosím, nezapomeňte ho také připsat na Wikipedie:Porušení práv#Oznámení porušení práv. Díky. --Nádvorník 16:34, 21. 5. 2006 (UTC)

Dobrý den. Ok, to jsem nevěděl. Díky za upozornění. --Igst 16:37, 21. 5. 2006 (UTC)

Zdravím! když dáváte šablonu copyvio je také zvykem odstranit text který porušuje autorská práva. děkuji --Nádvorník 15:17, 22. 5. 2006 (UTC)

Také zdravím. To jsem sice věděl, ale pozapomněl. Než jsem to stačil napravit, byl jste rychlejší :) --Igst 15:21, 22. 5. 2006 (UTC)


Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Zacatecnik 10:21, 30. 10. 2007 (UTC)

Zdravím! Podle historie to vypadá, že jste to byl vy, kdo dal ke článku Eleanor Rooseveltová, že potřebuje upravit. Přidala jsem infobox, reference a ubrala zbytečné a nepodložené informace, takže si myslím, že by ta šablona mohla být odstraněna. Tak se na to, prosím, podívejte. Děkuji--Schuminka janička 28. 3. 2009, 12:59 (UTC)