Diskuse s wikipedistou:Howto

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Petr Kinšt v tématu „Peruc

Děkuji Vám za informace v článku Křesťanské vyučování. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Ioannes Pragensis 12. 1. 2010, 08:56 (UTC)

Husitské centrum[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Husitské centrum. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Harold 12. 1. 2010, 09:36 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Husitské centrum, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Horst 12. 1. 2010, 11:19 (UTC)


Křesťanské vyučování[editovat zdroj]

Dobrý den, ten požadavek významnosti jsme do článku vrátili, protože ty 2 zdroje je potřeba dodat nezávislé na předmětu článku, tj. nikoli přímo toho, kdo uvedenou věc šíří.--Ioannes Pragensis 13. 1. 2010, 09:25 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek Husův sbor na Peruci, který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 20. 4. 2011, 07:31 (UTC)

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. — Draceane diskuse 24. 6. 2011, 09:52 (UTC)

Biblický kreacionismus[editovat zdroj]

Zdravím Výtah z vámi založeného článku Biblický kreacionismus jsem začlenil do článku Kreacionismus konkrétně sekce Kreacionismus mladé Země. Po přečtení anglického článku jsem totiž nabyl dojmu, že tamní editoři považují za biblický kreacionismus také Kreacionismus staré Země a dokonce také teistickou evoluci. Tedy nikoliv pouze kreacionismus mladé Země, který, ač si článek na wiki jistě také zaslouží, evidentně není jediným "biblickým" kreacionismem (Gap creacionist, Day-age creacionist, progressive creacionist). --Jenda H. (diskuse) 23. 7. 2012, 09:15 (UTC)

http://www.kreacionismus.cz/content/biblicky-kreacionismus

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Chceme být pěstouny. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Chceme být pěstouny. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst (diskuse) 21. 9. 2014, 19:38 (UTC)

Židovské památky[editovat zdroj]

Dobrý den, prosím přečtěte si Wikipedie:Externí odkazy a Wikipedie:Vzhled a styl. Činnost spolku je chvályhodná, ale odkaz, který jste přidal do řady článků, neobsahuje nic, co by s obsahem těchto článků nějak úzce souviselo, a proto jsem jej opět odstranil. Podobně tomu je u souvisejících článků. Nevytváříme v nich seznamy článků jenom proto, že je spojuje jedno nebo více nějakým Wikipedistou náhodně zvolených kritérií. --Petr Kinšt (diskuse) 22. 9. 2019, 08:22 (CEST)Odpovědět

Spolek spravuje památky - Židovský hřbitov u Hřivčic, Obřadní síň Židovského hřbitova v Lounech, opravil nápis na Židovském hřbitovu v Žatci, vypomáhal s Židovským hřbitovem Letov, zahajuje rekonstrukci Židovského hřbitova Mělce a v budoucnu převezme správu synagogy v Lounech. U všech uvedených článků by myslím mohl mít odkaz. Ale je fakt, že to málokdo ví. Leda, že by zdroj byl infopanel u památky nebo tak podobně.

Židovský dům[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Židovský dům, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://www.rozhlas.cz/nabozenstvi/zpravy/_zprava/jak-vypada-tradicni-zidovsky-dum--1330986

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Jvs 28. 9. 2019, 09:44 (CEST)Odpovědět

Už jsem text upravil. --Wikipedista:howto

Peruc[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Peruc, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://www.facebook.com/priroda.na.perucku

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Petr Kinšt (diskuse) 4. 10. 2019, 22:07 (CEST)Odpovědět

Vy máte starosti, garantuji vám, že autorovi citace z jeho FCB stránky určitě vadit nebude, znám ho. Navíc jde jen o jeden odstavec. V referencích je uveden zdroj.--howto
Mám starosti o Wikipedii. Už několikrát jsem Vám psal, že Wikipedie má svá pravidla a pokud jste se rozhodl na ni příspívat, máte je také dodržovat. Pokud dotyčnému citace nebude vadit, určitě může zaslat souhlas s využitím. Nicméně to udělá nejspíše zbytečně, protože facebookovská stránka není věrohodný zdroj. --Petr Kinšt (diskuse) 5. 10. 2019, 08:31 (CEST)Odpovědět
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Peruc, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Petr Kinšt (diskuse) 5. 10. 2019, 10:10 (CEST)Odpovědět

Hřivčice[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Hřivčice, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: https://www.peruc.cz/historie-obce-hrivcice/d-10426

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Petr Kinšt (diskuse) 5. 10. 2019, 09:41 (CEST)Odpovědět

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Hřivčice, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Petr Kinšt (diskuse) 5. 10. 2019, 10:05 (CEST)Odpovědět

Přijde mi pane Kinšt, že vaše napadání mnou editovaných stránek, je neoopodstatnělé. U všech citací jsem uvedl v referencích zdroj, tedy žádná autorská práva jsem neporušil. Navíc podle vaší logiky lze každý zdroj považovat za nedůvěryhodný (vlastní web, facebooková stránka, web údajně nedůvěryhodné instituce, tudíž i sám připouštíte, že dokazovat věrohodnost v ani nemá cenu. Raději na wikipedii přestanu přispívat a vyhledám si nějaký nekomerční open source svobodnější variantu podobného média kam informace vložím.--howto