Diskuse s wikipedistou:Hhst

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pozvánka do WikiProjektu Sport[editovat zdroj]

Milý kolego, abychom vylepšili úroveň článků o sportu, připravujeme wikiprojekt Sport. Protože jste v minulosti opakovaně psal nebo editoval články se sportovní tematikou, prosím, navštivte náš projekt, pročtěte si zatím, čím by se měl zabývat, pokud tam v obecné rovině něco chybí nebo přebývá, napište svůj komentář a případně se přihlašte do zatím krátkého seznamu jeho účastníků. Těšíme se na spolupráci, za účastníky Okino 21:32, 7. 7. 2007 (UTC)

Thank you for an invitation in Czech language. In fact, I'm a {{cs-0}} foreign user -- I'm adding interwikis of tennis players. Yesterday, I counted Kategorie:Tenisté podle národnosti -- you have 114 players at present. What can I do for you? My best regards. --Hhst 23:29, 12. 7. 2007 (UTC)
If I may... Okino is offering you to contribute to manage the Czech Wikipedie:WikiProjekt Sport (the project for increasing quality of articles about sports). He encouraged to salutate you with this because of the majority of sport articles you have edited in Czech Wikipedia so far. Hidalgo944 03:21, 13. 7. 2007 (UTC)
Unbelievable!! How did you find my name? I wrote Josiah Ritchie in June 27th. Two weeks passed since my account appeared on "Poslední změny". Now I'm struggling to add 8 more tennis players in Japanese. --Hhst 11:22, 13. 7. 2007 (UTC)