Diskuse s wikipedistou:Granitol

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Granitol. Prosím Vás však, abyste zkusil článek upravit do podoby, která nebude odporovat tomu, čemu říkáme Wp:Propagační článek. Resp. naopak aby článek nebyl propagační. Dal jsem tam lhůtu 14 dní pomocí šablony Urgentně upravit, která primárně sice má význam trochu jinde, ale její použití mi přišlo nasnadě. Zdraví --Mates (diskuse) 7. 11. 2013, 13:12 (UTC)

Ano pokud by byla možnost článek upravit do možné podoby Spolana Neratovice, tak je to nejlepší řešení. Zároveň je třeba všechny informace pečlivě ozdrojovat a dodat Dva netriviální nezávislé věrohodné zdroje k ověření významnosti podniku, aby bylo jasné, že se nejedná o pouhou reklamu. Typicky je nutné zdrojovat obraty jako "největší výrobce", "podnik se 117letou tradicí" - které bez důvěryhodných zdrojů vyznívají jako z reklamního letáku. Pokud najdete nezávislý zdroj říkající, že se jedná o podnik se 117letou tradicí, pak je to v pořádku, věta bude znít: Pan XY označil Granitol za podnik se 117letou tradicí. Chápejte, že se musí řádně odlišit encyklopedický obsah od pouhých reklamních sloganů a výkřiků, které je potřeba z článku odstranit. Pokud by se stalo, že žádný nezávislý zdroj nenajdete, pak se bohužel jedná o to, že tato firma nesplňuje kritéria encyklopedické významnosti. Článek o ní by tudíš na cs.wiki neměl místo. A vracím zpět šablony, dám tam reklamu a významnost, ať je jasné, co po Vás chci. Neodstraňujte je prosím do vypršení lhůty 14 dní. Na jejím konci zhodnotím (já nebo někdo jiný), zda článek splňuje požadovaná kritéria a zda bude na serveru ponechán. S pozdravem --Mates (diskuse) 7. 11. 2013, 13:55 (UTC)
P.S. Diskusi není vhodné roztahovat, proto při jakémkoliv dotazu se obraťte na diskusní stránku toho článku a já tam odpovím. Nepište ani sem, ani na mou diskusní stránku, akorát bychom diskutovali každý jinde. Díky --Mates (diskuse) 7. 11. 2013, 13:55 (UTC)