Diskuse s wikipedistou:Glivi/Archiv do 5.3. 2007

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Toto je archiv mé diskuze do 5.3. 2007

-

Obr. z Commons[editovat zdroj]

Ahoj, abyste mohl použít obrázky z Commons, nemusíte je nahrávat sem. Prostě na ně odkažte stejným způsobem jako kdyby byl tady :) Je zbytečné je duplikovat (viz Nápověda:Obrázky). Pěkný den. Tlusťa 07:57, 20. 9. 2006 (UTC)

Soubor:Birkhoff1.jpg[editovat zdroj]

Ahoj, soubor Soubor:Birkhoff1.jpg je na en označen naší obdobou {{Promotional}}. Jde tedy o fair use a ta již nejsou na českou Wiki dále přijímána. Soubor jsem tedy smazal. Tlusťa 09:22, 8. 11. 2006 (UTC)

Obrázek Soubor:Kepler-Poinsotova tělesa.png[editovat zdroj]

Kepler-Poinsot solids.svg
Kepler-Poinsot solids.svg
Kepler-Poinsot solids (cz).svg
Kepler-Poinsot solids (cz).svg

Ahoj, můžeš prosím lépe specifikovat zdroj tohoto obrázku a jeho tvůrce? Nejlépe přímo odkazem. Pro licenci {{cc-by-sa-2.5}} je to velmi důležité. Díky. Tlusťa 16:38, 26. 11. 2006 (UTC)

(I will have to write in English, sorry.) Thank you for creating a version of Kepler-Poinsot solids.svg in Czech; I am happy to do the same version, but in SVG. I just need the texts, and I think you may have a mistake on your version. You have the same text under "Face:" in the first, second and fourth solids. Note from the image to the right that the face is a pentagon only in the fourth shape - in the first and second shapes, the face is a pentagram, which from browsing the Czech wiki I see is likewise said "pentagram." So if you have anything to ask please do so in my English talk page, as I don't come very often to the Czech Wikipedia. Thank you very much! – Tintazul entalk 11:05, 27. 11. 2006 (UTC)

Thank you Glivi – I have created the Czech version of K-P solids, as you can see. I don't know how you do things here in the Czech wiki, but I've replaced the former image in the article Mnohostěn, so feel free to delete that image or something. Have a nice rest of listopad (one of the few words I know in Czech!) – Tintazul entalk 18:16, 28. 11. 2006 (UTC)

antisymetrická x asymetrická relace[editovat zdroj]

Myslím, že jsou tam špatně názvy. Antisymetrické relaci má odpovídat asymetrická (slabě antisymetrická), slabě antisymetrické antisymetrická. Čili redirect asymetrická -> antisymetrická je taky špatně. Navíc je tam špatně jedno interwiki. Buď to nějak opravte nebo to udělám já. --kokpit diskuze 13:12, 9. 12. 2006 (UTC)

No nevím. Udělejme si jasno. Podle vás odpovídá Slabá antisymetrie v angl. Antisymetrii a Antisymetrie v angl. Asymetrii. Pokud to tak je, tak je to pěkný hokej v názvosloví. Minimálně by tedy mělo být opraveno interwiki, protože z en:Antisymmetric relation vede odkaz na Antisymetrickou relaci, která v současnosti ovšem odpovídá en:Asymmetric relation, správně by tedy mělo vést na Slabou antisymetrii.--kokpit diskuze 17:18, 9. 12. 2006 (UTC)

Ahoj. Našel jsem něco ohledně matematického dokazování ve staré Číně, jde o důkaz Pythagorovy věty. Protože ses dost přičinil v této oblasti, tak jsem si myslel, že by tě to mohlo zajímat a mohl bys toho využít v hesle Matematický důkaz. Jestli chceš, tak sem napiš svoji e-mailovou adresu a já ti to pošlu. --Petr C. 15:19, 5. 3. 2007 (UTC)

glivik@seznam.cz Předem díky. Glivi 16:02, 5. 3. 2007 (UTC)