Diskuse s wikipedistou:Fuxoft

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ať už jseš, nebo nejseš Franta Fuka, tak Tě u nás vítám. Kdybys měl nějaké problémy, ozvi se na Pod lípou nebo na stránce, kde můžeš požádat o pomoc jiné Wikipedisty. Měj se mezi námi fajn a ať Ti jde psaní od ruky! --Miraceti 15:54, 7. 4. 2005 (UTC)

Podpis v diskuzích[editovat zdroj]

Ahoj, díky za report chyby, Mormegil se na to jistě podívá. A samozřejmě hned i díky za pěkné úvodní články.

Mám ale jednu poznámku. Ačkoli stránky s články se nepodepisují, je zvykem podepisovat se v diskuzích. Podpis se udělá čtyřmi vlnovkami ~~~~. Po odeslání se ty čtyři vlnovky změní na podpis s časem. Díky moc a nenechej se otrávit lehkou buzerací :-). Projde si tím každý nováček, prošel jsem si tím i já. --Miraceti 21:21, 7. 4. 2005 (UTC)

Obrázky[editovat zdroj]

Ahoj, tak už jsem tu zas. Asi přepnu do zde obvyklého vykání, nebo bych se z toho za chvilku zbláznil. Tentokrát mám poznámku k obrázkům. Přidal jste obrázek Soubor:Swdab.jpg, což Vás šlechtí. Ale chtělo by to o něco víc. Pojmenovávejte obrázky více popisněji, ať se dá už z jména odhadnout, co by na obrázku asi tak mohlo být. Hlavně ale vkládejte do popisku informaci o původu a licenci. Bez těchto informací nemůže obrázek na Wikipedii zůstat. Pokud vkládáte vlastní obrázek, nejlepší asi bude, když se rozhodnete mezi GFDL a Public domain. Informace o licenci se do popisku obrázku přidá pomocí šablony, například {{GFDL}} nebo {{PD}}. Problematiku licencí asi Fukovi vysvětlovat nemusím :-). Trochu více naleznete na Nápověda:Obrázky a Wikipedie:Popisky licence souborů.


Díky za laskavé doplnění u hesla Kompost.cz. Můžeš-li, přidej tam další podrobnosti. Kompost.cz je bohužel místy poměrně tajuplným projektem. Chybí tam třeba údajná zmínka o tom, že byl Kompost.cz zdrojem příjmů, protože tam byla skrytá reklama (zdroj: dobrý známý). 83.208.83.18 11:38, 20. 8. 2005 (UTC)

Pokud mi někdo řekne, kdy a jak byl Kompost.cz zdrojem příjmů, tak budu velmi rád, protože z nich potom možná něco dostanu... --Fuxoft 22:09, 27. 11. 2005 (UTC)

Původ a copyright obrázků[editovat zdroj]

Dobrý den, jelikož byla prodiskutována nová politika ohledně obrázků a obrázky bez základních údajů budou po 30 dnech mazány, prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku

Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťe se na mne, rád Vám pomohu. Vrba 23:54, 4. 1. 2006 (UTC)

Logo kompostu[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za olicencování loga kompostu. Můžete k němu prosím doplnit autora/zdroj, když už to ona Creative Commons licence vyžaduje? Děkuji. --che 18:21, 29. 12. 2006 (UTC)

Vítejte[editovat zdroj]

Je to sice poměrně bizarní někho vítat po dvou letech, ale já to stejně udělám.

Stránku, na níž ste psal sem přesunul; /udělat to může každý s účtem, teda i vy/. --Nolanus C E 23:52, 15. 9. 2007 (UTC)