Diskuse s wikipedistou:Fkmc

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Jan Kovář BK v tématu „Osobní útoky

--Elm (diskuse) 2. 5. 2017, 17:10 (CEST)Odpovědět

Díky[editovat zdroj]

Dobrý den, na to že jste tu relativně krátce, už toho máte „mnoho na svědomí“, díky za Vaši práci! Zkušeně přidáváte a vylepšujete, tak jdu požádat, zda byste nemohl/a zkusit i přidávat infoboxy, některé jako šablona:Infobox - budova přebírají data z Wikidat, univerzity atd zatím ne a musí se dělat ručně. Já vím, že na začátek asi nemám chtít takto mnoho ale Vaše články budou hned o mnoho lepší a to je cíl :-) Každopádně ještě jednou díky!--Horst (diskuse) 10. 5. 2017, 09:34 (CEST)Odpovědět

- Děkuji a je někde seznam těch šablon, které převezmou informace automaticky?

Ano, šablony plněné z wikidat jsou tady, seznam všech infoboxů tady Wikipedie:Šablony/Infobox.--Hnetubud (diskuse) 10. 5. 2017, 12:45 (CEST)Odpovědět

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. — Draceane diskusepříspěvky 8. 6. 2017, 13:25 (CEST)Odpovědět

Řeknete nám svůj příběh s Wikipedii - rozhovory končí 25. června[editovat zdroj]

Dobrý den Fkmc,

pracuji pro Wikimedia Foundation, neziskovou organizaci, jejímž cílem je nabízet svobodné znalosti celému světu provozováním internetové encyklopedie Wikipedie.

Někteří mí kolegové z Wikimedia Foundation přijeli do České republiky z New Yorku a San Francisca zjistit, jak lidé z České republiky používají Wikipedii.

Obracíme se na Vás, protože jste v poslední době začal(a) přispívat do české Wikipedie - a to bohatě. Ve skutečnosti patříte mezi 1 % nejaktivnějších nových přispěvatelů.

To Vás činí důležitým členem komunity české Wikipedie, a proto bychom se s Vámi velmi rádi setkali a promluvili si o Vašich zkušenostech s Wikipedií.

Tento výzkum je důležitý, protože nám pomůže zjistit, jak můžeme zlepšit Wikipedii. Díky již proběhlým projektům jsme vytvořili různé věci - například vizuální editor, který ulehčuje upravování, či video reklamu, která šíří myšlenku Wikipedie v Iráku.

K čemu povede tento konkrétní výzkum? Odpověď máte zatím Vy - klíčem k možným zlepšením jsou právě Vaše zkušenosti či problémy, které Vás potkaly.

Na rozhovor potřebujeme jen hodinu, nejvýše hodinu a půl. Výzkum provádíme z Prahy, máme však také naplánované cesty do Brna, Ostravy, Olomouce a Českých Budějovic. A moc rádi se s Vámi setkáme (zajdeme s Vámi na oběd či večeři) tam, kde žijete. Pokud vám to vyhovuje víc, můžeme rozhovor udělat i vzdáleně přes Internet.

Vše co nám řeknete, bude důvěrné, pokud neřeknete jinak.

Pokud nám chcete pomoci, vyplňte prosím krátký dotazník, abychom měli nějakou představu o Vašich možnostech a preferencích. Vyplnění by Vám nemělo zabrat víc než jen pár minut.

Dotazník najdete zde!

Formulář se nachází na serverech třetí strany. Pro informace o tom, jak je se sebranými daty zacházeno, se můžete podívat na naše Prohlášení o ochraně soukromí.

Pokud se chcete dozvědět více o tomto projektu, můžete se podívat na naši informační stránku. Můžete také přímo odpovědět na tuto zprávu a rád zodpovím Vaše případné otázky.

Děkujeme za Váš čas a těšíme se na setkání

VZouzalik (WMF) (diskuse) 16. 6. 2017, 17:39 (CEST)Odpovědět

Zdvořilost[editovat zdroj]

Kolego wikipedisto, může se snadno stát, že s jinými wikipedisty ve věcné rovině nesouhlasíte, máte rozdílný názor na podobu Wikipedie nebo se lišíte i ve světonázoru. Přesto však je třeba snažit se udržet diskusi na slušné úrovni. Takovéto projevy určitě do slušné společnosti a do wikikomunity nepatří. Vizte Wikipedie:Zdvořilost, Wikipedie:Wikietiketa, Wikipedie:Žádné osobní útoky. --Bazi (diskuse) 16. 7. 2017, 12:02 (CEST)Odpovědět

Osobní útoky[editovat zdroj]

STOP Osobní útoky nejsou na Wikipedii tolerovány. Pokud v nich budete pokračovat, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

-Jan KovářBK (diskuse) 16. 7. 2017, 12:08 (CEST)Odpovědět