Diskuse s wikipedistou:Fjioehr

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Gumruch 11. 7. 2011, 16:27 (UTC)

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Gumruch 11. 7. 2011, 15:46 (UTC)

Zřejmě omylem jste založil(a) stránku Elem, jejíž jediný obsah byl firidu fehr. Příště stačí, když si budete dávat pozor – vše je ihned zveřejněno a vidí to všichni čtenáři. Pokud byste si chtěl(a) něco připravit před zveřejněním v hlavním prostoru, můžete si pod svou uživatelskou stránkou založit vlastní pískoviště – např. kliknutím na odkaz Pískoviště. S pozdravem Gumruch 11. 7. 2011, 16:27 (UTC)

Bohumil Josef Jerie[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Bohumil Josef Jerie, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Feťour 11. 7. 2011, 16:05 (UTC)

Prosím přečtěte si Wikipedie:Porušení práv, abyste pochopil, co jsem Vám naznačil šablonou copyvio. Navíc, diskuse se vede tam, kde začala, tedy zde. Díky za pochopení.--Feťour 11. 7. 2011, 16:28 (UTC)

Učitelka vždy říkala že když něco kopírujeme tak máme uvést zdroj a jinak je to v pořádku. Jak jinak by se to mělo přebírat?

viz Wikipedie:OTRSMarek Koudelka (příspěvky / diskuse) 11. 7. 2011, 16:34 (UTC)

Aha takže když něco někde okopíruju tak pošlu link odkud to beru na ten e-mail co tam je a okopíruju do e-malu taky tamto prohlášení? Díky, to dává už větší smysl. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Fjioehr (diskuse)

Ne, prohlášení musí poslat vlastník autorských práv, nikoliv ten, kdo je porušuje. A prosím, abyste se vždy podepisoval. Díky. --Gumruch 11. 7. 2011, 16:40 (UTC)

Já nic neporušuju protože uvádim zdroj, jak říkala učitelka. Honza -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Fjioehr (diskuse)

Podepisuje se tímto ~~~~ — Marek Koudelka (příspěvky / diskuse) 11. 7. 2011, 16:45 (UTC)
Ne, doslova okopírovat se to může buď jen, pokud jste sám autorem původního textu, anebo, pokud Vám jeho autor udělí svolení zkopírovat jeho text do Wikipedie. V obou případech byste poslal do OTRS prohlášení o této skutečnosti. V případě, že nejste autorem, ani nemáte jeho svolení, bude třeba, abyste text přepracoval, aby nedošlo k porušení autorských práv, což je právně ošklivá věc. Článek porušující autorská práva totiž nemůže ve Wikipedii v žádném případě zůstat. Wiki je tak totiž nastavena.--Feťour 11. 7. 2011, 16:47 (UTC)

On the Loose (EP)[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Harold 11. 7. 2011, 16:22 (UTC)

Blbeček[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Marek Koudelka (příspěvky / diskuse) 11. 7. 2011, 16:24 (UTC)

Vždyť to ví i malý dítě že Justin Bieber je blbeček. To není vandalismus ale holý fakt. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Fjioehr (diskuse) 11. 7. 2011, 16:25 (CE(S)T)

Chápu, ale do wikipedie to nepatří. — Marek Koudelka (příspěvky / diskuse) 11. 7. 2011, 16:28 (UTC)