Diskuse s wikipedistou:EFedler

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jen drobná poznámka: články se nepodepisují, podepisuje se naopak diskuse. Ale to se časem naučíte, každý jsme tu začínali, a mnozí začínáme doteď :-). --Postrach 08:09, 6. 11. 2005 (UTC)

Ano máte pravdu,pokusím se to zapamatovat.Vy se zajimáte o teorii superstrun? Napadlo mě udělat české,přehledné stránky s fórem a pod.A ještě jeden dotaz,neznáte někoho koho bych se mohl na pár věcí ohledně současného vývoje teorie superstrun (M-teorie) zeptat?--EFedler 18:04, 7. 11. 2005 (UTC)
Nevím, zda jsem Vás správně pochopil, ale raději zdůrazním, že Wikipedie je encyklopedie. Čili tady mají být encyklopedické články, například o těch superstrunách. Nemohou zde být vlastní názory, ale mohou zde být samozřejmě názory kapacit (kapacity samy zde spíš nepůsobí, mají jinou práci). Fórum zde rozhodně být nemůže. Na Wikipedii se můžete ptát vždy na diskusní stránce k článku, tyto diskusní stránky slouží právě jako redakční porada na téma, kterým se článek zabývá. Kdo k tomu bude mít co říci, tak se tam vyjádří. Jinak obecně mimo Wikipedi je možné se ptát lidí na stránkách http://aldebaran.cz. Přečtěte si také výše v rámečku uvedený odkaz "Co Wikipedie není". --Luděk 18:38, 7. 11. 2005 (UTC)
Omlouvám se nejspíš jsem špatně formuloval příspěvek.Myslel jsem www stránku na způsob http://www.superstringtheory.com/ v češtině.Už jsem kontaktoval Tomáše Jirotku,který text zkontroluje.(fyzik,administrátor www.fyzika.net,už dřív jsem s ním mluvil).Aldebaran znám dobře,jen nemám dostatek odvahy tam napsat.--EFedler 19:38, 7. 11. 2005 (UTC)
Ahoj! Zkuste nejdříve napsat na [1]. Jsem členem sdružení Aldebaran, nemusíte se bát. --Miraceti 19:55, 7. 11. 2005 (UTC)
Ano dobře,díky za dodání odvahy.Až se budu chtít na něco zeptat,určitě na aldebaran napíšu.No a konečně mně přišla odpověď,ve které pan Jirotka děkuje za zajímavý článek a jen připomíná,že teorie superstrun je pořád jen teorie....je třeba ji nějak dokázat.Tímto máme myslím definici teorie superstrun zkontrolovanou.
--EFedler 18:05, 8 listopad 2005 (UTC)
Kolegove Vam odpovedeli rychleji nez ja. O superstruny se zajimam jen povsechne - pouze jsem se podival na novy clanek a doplnil nektere formalni veci, jako napriklad mezyjazykove odkazy. Pri te prilezitosti jsem doplnil faktickou poznamku z anglicke wiki, protoze mi clanek pripadal trochu prilis nadseny. Cekal jsem dalsi korektury a vylepseni, coz se stalo. To je take priblizne zpusob, jak se tu tvori clanky. Pokud se budete chtit zapojit vlastnimi clanky (a superstruny nebyl vubec spatny zacatek), jste samozrejme vitan. --Postrach 18:37, 8. 11. 2005 (UTC)