Diskuse s wikipedistou:Dennyšák

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Chci Vás však poprosit o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak článek bude vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty stránkou nejdůležitější, zobrazují se tam veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změny i historie článku zbytečně znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, tak vyplňte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň také dáváte najevo, že další změny v nejbližší době neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout a opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc. Díky za vaše příspěvky, chci vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je to nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času.

Stává-li se vám, že na shrnutí často nechtěně zapomínáte, můžete si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém vám každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene.

Děkuji za pochopení.

--Chmee2 13:40, 12. 7. 2006 (UTC)

Tlučná[editovat zdroj]

Obě pověsti jsou super, jen se obávám, že Wikipedii není vhodným místem pro jejich publikování =( --Adam Hauner 11:34, 13. 7. 2006 (UTC)

Připojuji s k Adamově poznámce. Revertoval jsem. --Luděk 11:47, 13. 7. 2006 (UTC)
Kolego, do cs.wiki to takto urcite nepatri, nicmene to ted ctu v historii a sem zvedavej, jak to vsehcno dopadne. :) Doporucuju vam to pridat do Uncyclopedie --Nolanus 12:34, 13. 7. 2006 (UTC)

Jiří Motyčák[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Jiří Motyčák, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 12. 8. 2012, 18:43 (UTC)

Otevřte sa, mraky[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Otevřte sa, mraky. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Faigl.ladislav (diskuse) 1. 6. 2013, 12:57 (UTC)

Ladislave, nějak tomu nerozumím. Našel jsem na Wiki heslo k mojí první knize, takže jsem pro úplnost opravil podle skutečnosti a doplnil hesla i ke zbývajícím dvěma knihám. Obě jsem napsal, neumím ověřit sám sebe. Stejně tak jste mi smazali titulní stránky knih, na které jako autor textu mám ve smlouvě s vydavatelem nárok. Byl jsem na tom, že Wiki se snaží být co nejvíce úplná v odkazovaných heslech. Nebo myslíte, že je lepší počkat, až nějaký student za deset let napíše o knize seminární práci? Existují samozřejmě recenze, ale nejsme si jistý, jestli je vhodné na OBJEKTIVNÍ Wiki uvádět SUBJEKTIVNÍ názory (z obou stran - pozitivní i negativní). Dennyšák (diskuse) 1. 6. 2013, 13:29 (UTC)