Diskuse s wikipedistou:Comeback CZ

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díky za zájem o seznam lanovek. Vím, že není nějakou dobu aktualizovaný, ale nezbývá na to sil. Nicméně tvoje editace budou potřebovat ještě úpravy do standardního wikistylu. Taky jsem zrušil poslední editaci, kterou jsi odstranil odkazy na jednotlivé články. --Harold (diskuse) 5. 5. 2014, 19:13 (UTC)

Cením si snahy o úpravy a aktualizace, ale opět mažeš odkazy na jednotlivé články. Kromě toho měníš zaběhnutý systém, který je vysvětlen v úvodu, jenž se tak nyní liší od faktického stavu tabulky. Proto opět (!) většinou tvých posledních úprav vracím zpět. Pokud máš návrh na vylepšení tabulek, předlož je prosím v diskusi. Děkuji. --Harold (diskuse) 6. 5. 2014, 08:51 (UTC)

Wikiodkazy[editovat zdroj]

Dobrý den, všiml jsme si, že již kolega Harold Vás upozorňoval na odstraňování wikiodkazů. Tato činnost není na wikipedii není žádoucí. K čemu takové odkazy slouží se můžete dočíst na wikiodkazy či vnitřní odkazy. Své pokusy si můžete vyzkoušet na stránce k tomu určené, nazývá se pískoviště. Přeji hodně úspěchů při práci na české wikipedii. --RomanZázvorka (diskuse) 5. 5. 2014, 20:44 (UTC)