Diskuse s wikipedistou:Cafa~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte ve Wikipedii! Nápovědu jak edivat článek najdete na Nápověda:Jak editovat stránku. Pokud chcete vědět jak bude stránka po Vaší editaci vypadat, použijte tlačítko Ukázat náhled. --Li-sung 12:28, 16. 4. 2005 (UTC)


I já bych Vás chtěl přivítat, zvlášť, když jsme z jedné hroudy. Měl bych ale jednu prosbu. Přidávejte k Vašim obrázkům informaci o licenci. Pokud jste autorem fotografie, tak pro Wikipedii nejlepší bude, když se rozhodnete mezi GFDL licencí nebo uvolnění do Public Domain. To uděláte tak, že do popisku obrázku vložíte jednu ze šablon {{GFDL}} nebo {{PD}}. Připište také informaci o původu. Pokud jste autorem Vy, výslovně to napište. Obrázky bez těchto informací nemohou na Wikipedii zůstat. Chápu, že je to trošku buzerace, vypadá to, že autorem obrázků jste Vy sám, ale pořádek můsí být. Kde by Vás budoucí Wikipedisté za deset let hledali? Díky za pochopení. --Miraceti 14:52, 16. 4. 2005 (UTC)


Dobrý den! Děkuji za připomínku, ve Wikipedii se teprv, ačkoliv již delší dobu, stále rozkoukávám a určitě tento nešvar brzy napravím. Přeji krásný den! Cafa 07:50, 2. 8. 2005 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:24 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 04:56 (CEST)