Diskuse s wikipedistou:Bezinka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Karel III. Tlustý. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. Miraceti 12:18, 16. 6. 2008 (UTC)

Uvítání a zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den, uvádějte prosím u článků své zdroje, taky se podívejte na stránku Wikipedie:Vzhled a styl a další odkazy, které jsou v tabulce výše. Píše se tam, jak by měl nový článek vypadat apod. Mějte se pěkně, --Podzemník 07:08, 17. 6. 2008 (UTC)

Zdroje, vzhled a styl[editovat zdroj]

Dobrý den, znovu prosím, přečtěte si upozornění výše, nelze takto vkládat do wikipedie texty nazdařbůh, přidáváte tím ostatním wikipedistům práci. Děkuji, --Podzemník 07:18, 17. 6. 2008 (UTC)

Diskusní stránka[editovat zdroj]

Opět zdravím, já, otravný, ale musím Vás požádat, aby jste si přečetl/a odkazy ve své diskusi. --Podzemník 07:28, 17. 6. 2008 (UTC)

Už nevím, jak to napsat. Když se Vám rozsvítí to žluté políčko s nápisem „Máte nové zprávy“ a kliknete na to, objeví se Vám přece to, co Vám píši. --Podzemník 07:35, 17. 6. 2008 (UTC)

Žádost o rychlou úpravu[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Theudebert I.. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Chlodomir. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Karloman. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Ludvík III. Mladý. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Theodeich. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Je moc fajn, že se na Wikipedii věnujete ranému středověku. Nicméně základní požadavky na články jsou poměrně přísné. Prosím, vyčleňte část svého času na vylepšení Vašich stávajících příspěvků, aby se mohly stát skutečnou ozdobou Wikipedie. Díky moc! Miraceti 08:03, 17. 6. 2008 (UTC)