Diskuse s wikipedistou:BarbatusCZ

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

Vaše neslušné a nekorektní chování na wikipedii správci byli upozorněni[editovat zdroj]

Žádám abys neznehodnocoval stránku autora Robert Poch[1]Beracha1 3. 6. 2013, 11:12 (UTC) Beracha1 5. 6. 2013, 14:00 (UTC)


Ahoj! Díky, že chceš vylepšit Canburg, ale obrázky Soubor:Prilba z hradska.jpg a Soubor:Kalvarie u zernosek.jpg nemůžeme do Wikipedie přijmout, protože jsou pravděpodobně chráněny autorským zákonem. --Miraceti 22:13, 13. 11. 2007 (UTC)

Srdečně zdravím a velice Vám děkuji za práci odvedenou na hesle Canburg i za vysvětlení úprav v diskusi. Kdyby se Vám chtělo, ideální by bylo, kdyby se heslo podařilo ještě orefovat, tzn. vložit za uvedené informace jejich zdroje <ref>zdroj</ref>. Podrobněji viz Wikipedie:Vzhled_a_styl#Reference.

A protože hesel, která potřebují podobné zásahy jako Canburg, tu máme více, přeji Vám hodně štěstí s dalším editováním :-) Jan.Kamenicek 21. 3. 2010, 06:43 (UTC)

Také zdravím. Nejsem sice autorem celého textu hesla, ale pokusím se orefovat co nejvíce zdrojů, které se mi zdaří dohledat .)
Moje specializace je český raný středověk a těchto hesel na české wiki příliš není, ale díky za podnět, vyhradím si na to čas... Barbatus 22. 3. 2010, 10:19 (UTC)

Nevím proč si toto označil a editoval jako duplicitní link, když se o Saint-Pierre v článku jinde nepíše. Članek o sídle kláštera jen nebyl vytvořen. Sídlo opatství jsem upřesnil. Romanzazvorka 16. 7. 2010, 14:09 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:22 (CET)

WP:PAR[editovat zdroj]

Dobrý den, chcete-li, můžete si požádat o práva revertéra. Umožní Vám rychle vracet vandalismus (na jedno kliknutí). --Martin Urbanec (diskuse) 11. 6. 2018, 14:31 (CEST)Odpovědět

@Martin Urbanec: Díky, kolego. Nerevertuji přiliš často, takže mě používaný (komplikovanější?) způsob zas tak neobtěžuje. --BarbatusCZ (diskuse) 11. 6. 2018, 16:45 (CEST)Odpovědět
Je to na vás, samozřejmě. --Martin Urbanec (diskuse) 11. 6. 2018, 17:04 (CEST)Odpovědět

Opravdu to nechcete zkusit? Dle Vašich příspěvků byste právo skutečně využil. Ptám se, kdybyste třeba po letech změnil názor. S pozdravem --V0lkanic (diskuse) 27. 1. 2024, 16:55 (CET)Odpovědět

@V0lkanic: Díky za důvěru, kolego, vážím si jí. Na wikipedii přispívám spíše nesoustavně, takže asi zůstanu u starého způsobu. Navíc je to i taková pojistka proti mým případným zbrklým revertům "na jeden klik". --Barbatus (diskuse) 29. 1. 2024, 15:10 (CET)Odpovědět
Rozumím, díky za reakci, ať se daří. --V0lkanic (diskuse) 29. 1. 2024, 17:06 (CET)Odpovědět

Proč mažete[editovat zdroj]

žádost o článek Robert Poch? Děkuji za odpověď.--Beracha1 (diskuse) 26. 7. 2019, 20:26 (CEST)Odpovědět

Щуда града[editovat zdroj]

Vážený kolego, můžete objasnit, dle jakého zdroje převádíte bulharský název historické lokality, resp. kultovního místa z originálu "Щуда града" do češtiny jako Štutgrad? (Že by to byl nějaký "Štutgart II" ? :-)). Každopádně Bulhaři tam mají "Šč", ale rozhodně žádné "t". (Jedná se o zmínku v článku Sitovský nápis). Když už máte něco proti "Šč", tak prosím aspoň bez toho prvního "t" - a místo druhého "t" by mělo být "d"! A pochopitelně žádný "gard", ale "grad"--Dirillo (diskuse) 20. 12. 2019, 15:40 (CET)Odpovědět

@Dirillo: Zdravím, kolego. Abych to vysvětlil, při založení tohoto hesla jsem primárně čerpal ze sborníku Záhady staletí (1980, LN), kde je lokalita jmenována - chybně - jako Šutgrad (sborník sám je jen překladem ruského časopisu Техника - молодежи z roku 1973; omyl má původ již zde, jak je možno ověřit v online odkazu). Proto jsem konzultoval stránku na bulharské wiki, kde se lokalita uvádí pod názvy Щуда града, Щута града nebo i Щутград. Zde pozor, kolego - písmeno Щ/щ se v bulharštině nečte šč (jako v ruštině), ale jako št. Navrhuji tedy, abychom tuto lokalitu v hesle Sitovský nápis přejmenovali na jeden z těchto názvů: Študa grada, Štuta grada nebo i ten Štutgrad, souhlasíte? --BarbatusCZ (diskuse) 20. 12. 2019, 16:18 (CET)Odpovědět

We sent you an e-mail[editovat zdroj]

Hello BarbatusCZ,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskuse) 25. 9. 2020, 20:48 (CEST)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:31 (CEST)Odpovědět

Učeň[editovat zdroj]

Rozšířený obsah

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:49 (CEST)Odpovědět