Diskuse s wikipedistou:Baptista

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Jiří Janíček v tématu „Jakub de Voragine svatořečen?

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Jindřich Dvorský z Helfenburka. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --194.213.41.2 2. 4. 2012, 15:35 (UTC)

fext 2. 4. 2012, 19:09 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek Jindřich Dvorský z Helfenburka, který již kolega Addvisor přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes (diskuse) 3. 4. 2012, 11:34 (UTC)

Matěj Dvorský z Hájku[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Matěj Dvorský z Hájku, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Juandev (diskuse) 5. 4. 2012, 09:06 (UTC)

Rájec-Jestřebí[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za upozornění na špatný znak v článku Rájec-Jestřebí. Už by tam měl být správný. Krásný den přeje --Jana Lánová (diskuse) 26. 12. 2012, 08:53 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  31. 12. 2012, 12:22 (UTC)

Benedikt XVI.[editovat zdroj]

Zdravím. Vrátil jsem Vaše editace v článku Benedikt XVI.:

  1. Pořadí papežů je uvedené v Seznam papežů, též u Jana Pavla II. je uvedeno číslo 264. Pokud je tedy číslování jiné, musím Vás požádat o zdroj (viz WP:Ověřitelnost).
  2. Druhou editací jste znefunkčnil odkaz na audio soubor, který se jmenuje Soubor:De-Joseph Kardinal Ratzinger.ogg, nelze tam měnit malá a velká písmena. --Harold (diskuse) 14. 2. 2013, 22:53 (UTC)

Vzhledem k tomu, že ignorujete můj vzkaz výše a pokračujete v těchto editacích, budu to již příště brát jako vandalismus. Věřím však, že tak daleko to nedojde. --Harold (diskuse) 17. 2. 2013, 22:31 (UTC)

Kostel Povýšení svatého Kříže (Dvůr Králové nad Labem[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kostel Povýšení svatého Kříže (Dvůr Králové nad Labem), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 9. 4. 2013, 16:00 (UTC)

Shrnutí![editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 12. 5. 2013, 09:09 (UTC)

Jakub de Voragine svatořečen?[editovat zdroj]

Dobrý den, pane Baptisto, ad https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Jacobus_de_Voragine&type=revision&diff=11409993&oldid=11300230: prosím, kde jste vzal, že byl Jakub de Voragine svatořečen? Já to teď hledám a hledám jinde na internetu, a nemůžu dohledat (nezdá se mi to). Podle heiligenlexikon.de (https://www.heiligenlexikon.de/BiographienJ/Jacobus_de_Voragine.htm) má sice někde sochu, ale není řečeno ani, že byl svatořečen, ani, že blahoslaven, de píše "Er wurde 1816 von Pius VII. als „Friedensstifter“ seliggesprochen. Sein Gedenktag ist der 13. Juli." - čili to beru zatím jako bernou minci a podle toho vracím na původní blahoslaven. Kdyžtak prosím doplňte podklady pro svatořečení ( :) ). Pokud to byla jen prověrka bdělosti wikipedistů, může být, klidně to řekněte, taky jsem nějaké kdysi dělal... :) Děkuji, --Jiří Janíček (diskuse) 9. 4. 2016, 23:40 (CEST)Odpovědět

Dobrý den pane Janíčku. Omlouvám se za uvedení titulu svatý u jména Jakuba de Voragine, který byl v roce 1816 blahořečen papežem Piem VII. Údaje jsou na http://www.katolik.cz/svati/j.asp http://catholica.cz/?id=3048

Děkuji za upozornění. Jan Baptista