Diskuse s wikipedistou:Augustrodin

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám pěkně v české Wikipedii. Bohužel jsem musel označit část textu v Provolání ÚV KSČ z 21. srpna 1968 za nejasnou, co se autorských práv týče (komentář o hlasování). A pak jsem tam přidal odkaz na wikisource, což je projekt, kde se shromažďují právě takovéto dokumenty. Jste-li autorem onoho komentáře k provolání (o tom, kdo hlasoval proti apod.), uveďte to na diskusní stránku k článku. A ještě Vám sem vložím na uvítání místo chleba se solí "vítací letáček" se základními odkazy. Přeji hodně štěstí! --Luděk 14:38, 1. 11. 2006 (UTC)

--Luděk 14:38, 1. 11. 2006 (UTC)


Zdravím ještě jednou, už jsem Vám na diskusní stránce k článku odpověděl, zde bych jen upozornil na skutečnost, že zatímco v článcích se nepodepisujeme, tak v diskusních příspěvcích je velmi žádoucí podpis připojovat. Nejlépe pomocí čtyř vlnovek nebo pomocí tlačítka, jak máte uvedeno v uvítacím letáčku výše. Ty čtyři vlnovky po uložení vloží Váš podpis s časovým razítkem. Věřím, že si na tyto vymoženosti techňíky rychle zvyknete. Já jsem také zpočátku tápal. --Luděk 17:01, 1. 11. 2006 (UTC)

Díky za provedené opravy, překlepy jsou pro mě, žel, noční můra. Za chybnou shodu podnětu s přísudkem se stydím obzvlášť. Není to tak, že bych toto pravidlo neovládal. Vůbec nechápu, jak jsem něco takového mohl "vytvořit"... --Šandík 10:46, 24. 4. 2007 (UTC)