Diskuse s wikipedistou:Atom

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Těší nás, že začínáte přispívat, navíc jsem si všiml, že Vámi vložená fotka v článku o Abisku má všechny vlasstnosti, které má mít - popis, ale hlavně i licenci a je na commons, což je u mnohým nových přispěvovatelů kámen úrazu... Takže s chutí do práce, přeji mnoho zdaru a v případě potřeby se klidně někde na vše přeptejte. Zdar, -jkb- 17:01, 20. 8. 2005 (UTC)

Děkuji za opravu mé češtiny na mé anglické stránce. Rodilý mluvčí jsem, ale po několika letech v anglicky mluvícím prostředí toho člověk dost zapomene. +Hexagon1 (d) 03:48, 17. 1. 2007 (UTC)

Zpřístupnění matematických vzorců[editovat zdroj]

Zdravím, všiml jsem si Vašeho příspěvku v diskuzi na ČWUT. Nabízíte zde pomoc adminovi se zprovozněním vzorců ve wiki. Nejsem sice admin ČWUT, ale jsem adminem SŠE Lipník Wiki. Tutu elektortechnickou školu navštěvuju a SŠE Lipník Wiki je moje ročníková práce. Narazil jsem však na problém s vkládáním matematických vzorců a jak jste sám na ČWUT napsal "Přeci jen wiki technické školy bez vzorců... Je dost divná."

Chtěl jsem Vás tedy poprosit o pomoc s nastavením MediaWiki tak, aby vzorce fungovaly. V nápovědě MediaWiki jsem si našel návod, ale zasekl jsem se na instalaci OCaml, který je nutný ke kompilaci souboru texvc.

Vím, času je málo, ale strašně moc byste mi tím pomohl. Pro urychlení Vám rád poskytnu přístup na FTP SŠE Lipník Wiki, popřípadě cokoliv dalšího co byste potřeboval. Kontak na mě najdete v mé uživatelské stránce.

Za případnou odpověď předem velice děkuji.

Martin.kubik 16:08, 3. 2. 2008 (UTC)